Intel en Opening Ceremony bundelen hun krachten en komen met een slimme armband: MICA.
MICA (My Intelligent Communication Accessory) is het modebewuste antwoord op de bestaande, geeky, smart bracelets.

Fashionista-proof

MICA werd vorige week voor het eerst gepresenteerd op de New York Fashion Week.
De slimme armband komt in twee versies: Zwart slangenleer, versiert met Chinese zoetwater parels en wit slangenleer, versiert met obsidiaan en tijgeroog stenen. Een musthave dus voor fashionista’s, maar wat maakt deze armband nou zo slim?

Tech

Natuurlijk heeft MICA ook een aantal technologische snufjes, al zijn ze misschien niet wereldschokkend.
De slimme armband ontvangt je smsjes, e-mails en afspraken uit je agenda. Dit alles op een 1.6 inch touchscreen, gemaakt van het krasvrije sapphire glas. Een leuk detail is dat je niet persé je smartphone bij je hoeft te hebben om deze notificaties te ontvangen. MICA is namelijk uitgerust met een 3G verbinding. Je kunt de armband zowel draadloos, als via USB opladen.

Hebben?

Deze fashionable slimme armband zal aan het eind van het jaar, rond de feestdagen, officieel worden gelanceerd. MICA zal te koop zijn bij het luxe New Yorkse warenhuis Barney’s en in geselecteerde winkels van Opening Ceremony. Om deze beauty met Kerst onder de boom te hebben liggen, moet je ongeveer €760 neerleggen. Maar dan heb je ook wat.

Wat staat er op jouw lijstje: de MICA armband of de nieuwe I-watch van Apple?

 

 

MICA

0 Shares:
Dit artikel is 4.950 keer gelezen