Iedereen moet met zijn tijd mee, ook HEMA. Het warenhuis heeft al een hele omslag gemaakt en is hipper dan ooit. Wat nog miste was een blog.. Et voilá!

HEMA Blog Academy

Vier weken geleden zette HEMA een oproep op internet. Iedereen die ‘iets’ heeft met HEMA en bloggen mag zich aanmelden voor de eerste editie van het HEMA Blog Academy Event. Uit alle inzendingen werden 1000 (aspirant-) bloggers uitgekozen om de dag bij te wonen op het hoofdkantoor. Tijdens het event werden ze toegesproken door HEMA’s CEO, hoofd E-commerce en de vaste groep professionele bloggers van HEMA. Als kers op de taart komt Yara Michels een praatje doen, één van Nederlands meest succesvolle bloggers. Al met al een geslaagde dag, voor zowel de genodigden als voor HEMA. Want over welk onderwerp zouden die 1000 (aspirant-)bloggers Tweeten, Facebooken, bloggen en Instagrammen die dag?

hemablogacademy

 

De blog

De HEMA blog wordt door 22 vaste, professionele bloggers standaard voorzien van content. Daarnaast wordt een deel van de ingestuurde blogs van de Blog Academy-deelnemers gepubliceerd. Op de blog worden reviews, DIY’s (Do It Yourself) of stylingtips over HEMA producten gedeeld. Een slimme, eigentijdse manier van reclame maken. De blog is overzichtelijk en fris opgezet, zeker leuk om even rond te neuzen. Wie weet kom je zo toch op een leuk idee.

Dat wordt hollen!


Geschreven door