Vroegah (nee, ik ben nog geen opa) was het leven makkelijk. Je kocht je groenten bij de groenteman. Je vlees bij de slager. Je brood bij de bakker. Je verzorgingsproducten (dat waren er een heleboel minder dan je nu nodig schijnt te hebben) bij de drogisterij. Enzovoort. Tegenwoordig doen we alles met een abonnement.

Laten we eens beginnen met de verzorgingsproducten. Voor mannen hebben we natuurlijk de scheermesjes die Boldking of Slimscheren graag door je brievenbus bezorgen. Voor de maandelijkse beslommeringen van vrouwen zijn er ook al tal van abonnementen beschikbaar. Je ruikt graag lekker? Je kunt ook elke maand de nieuwste parfums opgestuurd krijgen. Hierbij gaat het wel om proefmonsters.

Kleding? Check!

Oké, de verzorgingsproducten zijn geregeld maar we moeten natuurlijk ook nog wat aantrekken. Immers, kleren maken de man. En vrouw. Hier gaat het pas echt los. Je hebt de mogelijkheid om met behulp van een ‘personal shopper’ of ‘stylist’ maandelijks kleding opgestuurd te krijgen. Twijfels over je uitstraling? Neem een imago abonnement! Je kunt een abonnement nemen op ondergoed of witte shirtjes. Nieuwe spijkerbroek? Die kun je tegenwoordig zelfs leasen. Je vraagt je af waarom je nog zelf kleren uitzoekt.

Oké, maar nu heb ik honger

Trek gekregen van al dat abonnementen shoppen? Geen probleem. Je kunt natuurlijk je eten laten thuisbezorgen door de grootste grootgrutter van het land. Maar wat dacht je van een abonnement? De mogelijkheden zijn talrijk. Al bezorgt niet elke aanbieder in jouw (mijn) regio. Biologisch, verantwoord en duurzaam zijn de trend woorden bij abonnementen op vooral groente en fruit.

Tijd over

Je hoeft nooit meer naar de supermarkt, kledingwinkel of drogist te gaan.Wat moet je nu in hemelsnaam doen met al die vrije tijd? Je zou natuurlijk een abonnement kunnen nemen op de sportschool of op een magazine. Vooral doen. Maar eerst even in de comments neerzetten welk abonnement jij nog graag zou willen. Neem ik een abonnementje op de comments..

0 Shares:
4 comments
  1. Vergeet de software niet Jimmy, de slimmerikken van Microsoft (Office 365) en Adobe (alle mooie pakketten) duwen je het liefst ook een abo door de strot.

    Kost minder ineens, maar uiteindelijk ben je veel meer geld kwijt dan toen je 1x een DVD’tje kocht, waar je vervolgens jaren mee doet.

    Een speelgoed abonnement voor de kinderen zou wel handig zijn. Vaak zijn ze na een tijdje weer ergens op uitgekeken. En verandering van spijs doet eten!

    1. Goede inderdaad Harmen, software pakketten! Een abonnement op speelgoed vind ik wel een goed idee. Periodiek nieuw speelgoed met inruil van het oude.

  2. This is a message to the webmaster. Your Alles wordt een abonnement » Door: Jimmy van Zaanen – @42bis website is missing out on at least 300 visitors per day. I have found a company which offers to dramatically increase your traffic to your website: http://tho.lu/42v They offer 500 free visitors during their free trial period and I managed to get over 15,000 visitors per month using their services, you could also get lot more targeted traffic than you have now. Hope this helps :) Take care.

Comments are closed.

Dit artikel is 6.613 keer gelezen