Het is natuurlijk tragisch nieuws dat Robin Williams een einde heeft gemaakt aan zijn leven. Op internet stroomt het vol aan nieuwsberichten en terugblikken als eerbetoon aan deze wereldberoemde comedian. 

Tegelijkertijd kunnen we ook een beetje lachen om de blunders die nu gemaakt worden door mensen die denken dat de springlevende zanger Robbie Williams overleden is. Net zoals toen bij het overlijden van Nelson Mandela er tweets en updates verschenen met foto’s van Morgan Freeman (hoe dan?!). Social media is een snel medium, een blunder is snel gemaakt, maar dit is wel heel gênant.

Wij verzamelden met behulp van OBI4wan een aantal mooie voorbeelden van de Robbie-/Robin-verwarring.

robbie2

Er zijn al wat Engelstalige artikelen verschenen met de bloopers, deze bijvoorbeeld, daarom hebben wij een verzameling voor je gemaakt met de leukste Nederlandse tweets. Maar eerst een overzicht: vanaf gisterenavond tot 13 uur vanmiddag hebben ruim 400 mensen getweet over het (al dan niet) overlijden van Robbie Williams.

grafiek-12-08-2014_12-58

De leukste tweets uit ons kikkerlandje

robbie3

robbie4

robbie7

robbie5

robbie9

robbie11

robbie10

robbie6

robbie8

0 Shares:
2 comments

Comments are closed.

Dit artikel is 7.688 keer gelezen