Wanneer Facebook het even niet doet, is dat niet zo’n ramp. Althans, voor de meeste mensen niet. Maar voor sommige mensen is dat een reden voor totale paniek. En wat doe je wanneer je leven wordt bedreigd? Dan roep je hulp in van de autoriteiten. 

Toen gisteravond Facebook er een tijdje uit lag, was dat voor een aantal Amerikanen reden om in paniek de Sheriff te bellen. Die tweette prompt dit:

sgt1

En hoewel later het account van de LAPD (Los Angeles Police Department) liet weten dat:

“For the record: No 1 called 911 about #Facebook. That was a statement in regards to the Q&A, we’re doing & the questions we are answering ;)”

Benadrukte de Sgt. Brink toch nog dat er wel degelijk gebeld was naar het bureau over het uit de lucht zijn van het netwerk van mark Zuckerberg:

sgt2

 

 

De kans dat de politie je kan helpen wanneer Facebook het niet doet is nihil. De kans dat ze zelf nog surfen in Internet Explorer 6 en Windows XP draaien daarentegen, is zo rond de 95%. Maar mocht Facebook nog eens falen, probeer het dan uit. We horen graag wat dat oplevert en raden je aan het gesprek op te nemen en aan ons op te sturen. Voor de leuk.

BRON

0 Shares:
Dit artikel is 9.546 keer gelezen