Vanaf nu kunnen iPhone en iPad gebruikers ook aan de slag met Slides van Google. Daarmee kun je al je presentaties ook mobiel bewerken. Deze functionaliteit was al beschikbaar binnen de Google Drive suite, nu is het een zelfstandige app.

Google bracht Slides al eerder uit, deze zomer voor Android. Net als de Docs en Sheets apps. Het lijkt erop dat Google de losse diensten prominenter op de smartphones terug wil laten komen. Door alle diensten ook als losse apps aan te bieden zal Google je scherm meer domineren. Handig aan losse apps is wel dat deze gemakkelijker vindbaar zijn dan wanneer ze verstopt zitten in een ‘productivity suite’.

Update Docs en Sheets

Vandaag worden de Google apps Docs en Sheets ook geüpdatet met de functionaliteit om Microsoft office documenten te kunnen bewerken. Zo wilt Google de strijd aangaan met Microsoft. De maker van office is voorlopig namelijk nog populairder dan Google.

Bron

0 Shares:
Dit artikel is 9.517 keer gelezen