Had je het druk? Niet zoveel geklikt? Bang dat je wat hebt gemist? Don’t worry, wij zetten de artikelen van de afgelopen week op een rijtje.

Social media marketing: vermijd de 9 valkuilen

Als zelfstandig ondernemer heb je het waarschijnlijk druk met het promoten van je bedrijf. Je post, tweet, pint en deelt. Hoewel social media marketing een geweldige manier is om contact te maken met je doelgroep, kun je er ook snel fouten maken. Deze valkuilen moet je vermijden.

Lees verder

7 ideeën die je contentmarketing-strategie zullen veranderen

Denk je weleens na over je contentmarketing-strategie? Na het lezen van dit blog heb je zeven punten waar je iets mee kan doen. De ideeën die je zelf hebt gekregen, kan je toepassen en je contentmarketing weer een nieuwe impuls geven.

Lees verder

Actueel & Opinie

Mijn IQ is 198 en ik heb te veel fantasie

Denk ik. Misschien zou ik toch eens een van de tests moeten doen die als paddenstoelen uit de grond schieten op Facebook. Of… toch maar niet?

Lees verder

De Persvoorlieger

In Utrecht zitten de studies Communicatie en Journalistiek samen in een pand. Geheel natuurlijk ontstaat er spanning tussen de twee beroepsgroepen. ‘Niet te vertrouwen die communicatiestudenten’ en ‘veel te wantrouwend die studenten journalistiek’. ‘Alleen maar gericht op het uiterlijk die van communicatie’ en ‘wat een moeilijke types die journalisten’.

Lees verder

Onderzoek: mensen zijn door social media steeds minder bereid een afwijkende mening te uiten

Social media-gebruikers zijn steeds minder geneigd om een afwijkende mening te laten horen op het web. Dat blijkt uit onderzoek van Pew Research en Rutgers University. Zij vroegen zo´n 1800 respondenten of ze offline potentieel gevoelige onderwerpen zouden bespreken en stelden diezelfde vraag over social media. De meerderheid gaf aan online liever geen mening te uiten die niet gedeeld wordt door de meerderheid van hun vrienden.

Lees verder

Zorgt het internet voor vervreemding van jezelf?

Welke invloed heeft de virtuele ruimte op ons? Raken we, zoals filosoof Ad Verbruggen beweert, massaal vervreemd van onszelf door eindeloos surfen en indruk maken op elkaar? Of is er meer nieuws onder de zon?

Lees verder

En verder

Apps, gadgets & online

Geeklife

0 Shares:
Dit artikel is 3.157 keer gelezen