Had je het druk? Niet zoveel geklikt? Bang dat je wat hebt gemist? Don’t worry, wij zetten de artikelen van de afgelopen week op een rijtje.

Tijd is Geld. Tijd voor een Tijdmachine

Tijd is fascinerend en geeft ons nuttige informatie. We gebruiken tijd om aan te geven hoe het met ons gaat, om te bepalen wat we gaan doen of te kijken hoe we hebben gepresteerd. Een paar handige tips om je tijd optimaal in te zetten.

Lees verder

Hoe ik het beste uit mijn dag haal met 5 tools

Mijn tijd is kostbaar. Constant ben ik op zoek naar manieren om meer gedaan te krijgen in dezelfde (of minder) tijd. Natuurlijk steek ik daar niet al teveel tijd in, want dat zou niet heel productief zijn.

Lees verder

Actueel & Opinie

Dating Miss Etam

Meten is weten. Er wordt veel geïnvesteerd in online marketing & communicatie, E-commerce, M-commerce, SEO, SEA, klik- en surfgedrag, abandoned shopcartsthe zero moment of truth… Alle klantdata wordt vastgelegd en geanalyseerd. Maar hoe zit het met de ‘beleving’ van een potentiële klant? Hoe leren bedrijf en klant elkaar kennen? Hoe ontwikkelt zich de relatie? Tijd om te gaan daten, want daten is weten.

Lees verder

Stop de marketeers! Tijd voor #cashtember

Wie bij spionage nog steeds denkt aan James Bond-achtige types heeft een tijdje niet opgelet. Spionage vindt tegenwoordig vooral plaats op het internet. En jij bent het doelwit, ‘bad guys’ zijn de marketeers die graaien naar jouw persoonlijke data.

Lees verder

Kort actueel

En verder

Apps, gadgets & online

Geeklife

0 Shares:
Dit artikel is 3.550 keer gelezen