Had je het druk? Niet zoveel geklikt? Bang dat je wat hebt gemist? Don’t worry, wij zetten de artikelen van de afgelopen week op een rijtje.

Helpen inspiratie-apps voor deze blog?

Normaal weet ik altijd wel wat ik moet schrijven voor 42bis. Genoeg ideeën voor zo’n leuke site. Maar nu weet ik het ineens even niet. Nou ja, dat hoeft tegenwoordig geen probleem meer te zijn. Dankzij al die inspirerende apps die ik heb gedownload. Zo’n blog lukt dan altijd wel. Hoop ik.

Lees verder

Losbranden met Personal Branding

Klinkt zo professioneel en hip, dat personal branding. Net echt. Maar te veel “Top 10 tips voor je personal brand!!!”-artikelen zijn vaag en nutteloos. Laten we eens bij de basics beginnen.

Lees verder

Pinterest voor je business: zo doe je dat

Bruiloftstaarten, opruimtips en tijdverspilling. Dat is waar de meeste mensen aan denken als je ‘Pinterest’ zegt. Begrijpelijk, maar niet altijd waar. Slimme ondernemers gebruiken het digitale prikbord om hun bedrijf te promoten.

Lees verder

Wees ook slim. Gebruik olifantenpaadjes!

‘Hoe slim je ook bent, je bent altijd slimmer als je de makkelijkste route kiest, indien die beschikbaar is’. Wijze woorden van de Amerikaanse filosoof Daniel Dennett. Slimme ontwerpers houden rekening met de olifantenpaadjes die slimme mensen gebruiken.

Lees verder

10 redenen om LEGO te gebruiken in het onderwijs

LEGO, wie is er niet groot mee geworden? De speelgoedfabrikant heeft een aparte afdeling waar ze methodes en materialen speciaal voor gebruik in het onderwijs ontwikkelen: LEGO Education. Daarom, 10 redenen om LEGO te gebruiken in het onderwijs.

Lees verder

En verder

Apps, gadgets & online

Geeklife

0 Shares:
Dit artikel is 4.388 keer gelezen