Had je het druk? Niet zoveel geklikt? Bang dat je wat hebt gemist? Don’t worry, wij zetten de artikelen van de afgelopen week op een rijtje.

Actueel & opinie

Verslaafd aan internet? Lijkt me sterk!

“Ben je verslaafd aan internet?” De journalist aan de andere kant van de lijn stelt de vraag licht beschuldigend. “Dat hangt ervan af hoe je verslaving definieert,” werp ik tegen: “Online zijn levert mij of mijn omgeving geen schade op, dus zou ik het geen verslaving noemen.” Dat vindt de journalist maar een lastig idee. Iemand die zoveel tijd op het web doorbrengt, MOET wel verslaafd zijn. Dat kan niet anders.

Lees verder

Bloggen in Rusland, zou jij het nog durven?

In mei werd het aangekondingd, inmiddels is het een feit: Russische bloggers met meer dan 3.000 dagelijkse lezers, moeten zich in Rusland registreren bij mediawaakhond Roskomnador. Anoniem publiceren mag niet meer, wie ‘grootblogt’, moet zichtbaar zijn.

Lees verder

En verder

Apps, gadgets & online

Geeklife

0 Shares:
Dit artikel is 3.453 keer gelezen