Had je het druk? Niet zoveel geklikt? Bang dat je wat hebt gemist? Don’t worry, wij zetten de artikelen van de afgelopen week op een rijtje.

Weird Al leert ons allemaal een lesje over contentmarketing

De man met het vreselijke kapsel. De man met de verschrikkelijke woordgrappen. De man die meelift op de hits van anderen door zijn flauwe humor erop los te laten. Maar vooral de man waarover het hele web het heeft: Weird Al Yankovic. Een gezicht uit de jaren ’90. Bekend van tweedehands hits zoals FatLike a surgeon and I think I’m a clone now. En nu weer helemaal hot. Hoe doet hij dat? Door heel hard te googelen!

Lees verder

Actueel & opinie

Las Vegas: Vrouwen domineren de tech scene

De overweldigende meerderheid van technologiebedrijven in Sillicon Valley heeft moeite om de kloof tussen het aantal mannen en vrouwen binnen hun deuren te dichten, maar in Las Vegas wordt het grootste deel van die banen juist ingevuld door vrouwen. Wat maakt de stad nu zo bijzonder?

Lees verder

En verder

Apps, gadgets & online

Geeklife

0 Shares:
Dit artikel is 3.567 keer gelezen