Delen van foto’s en video’s tot 10GB terwijl je onderweg bent. Het kan met behulp van WeTransfer Mobile op zowel iOS als Android.

WeTransfer

Met WeTransfer was het al mogelijk om vanaf je computer bestanden, foto’s en video’s te delen tot een maximum van 10GB. Waarna de ontvanger door op een link te klikken tot downloaden kon overgaan. Voor tablets en smartphones was dit tot op heden niet mogelijk.

WeTransfer-app-phone-selection_medium-size

Sharing on the go

mobile-integrationMet WeTransfer Mobile is het mogelijk om je foto’s en video’s – helaas nog geen andere bestanden – op dezelfde manier te delen zoals dat op de computer gaat. Je maakt een selectie uit een galerij waarna je de contacten selecteert aan wie je het bestand wil zenden.

De WeTransfer app is ook te vinden tussen de deel mogelijkheden – voor Android zoals weergegeven in de afbeelding rechts – van bijvoorbeeld de galerij. Hierdoor hoef je niet tussen de apps te schakelen om je creaties te kunnen delen.

Downloaden

WeTransfer mobile is gratis te downloaden voor zowel Android als iOS.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
1 comment
  1. Hii, ik heb een vraag. Heb het net geïnstalleerd op mijn Iphone en wilde video’s gaan versturen nu lukt dat alleen niet en komt er te staan: You are offline, the transfer cannot start. Maar ik ben gewoon op wifi? Alvast bedankt voor jullie hulp

    Groetjes

Comments are closed.

Dit artikel is 12.074 keer gelezen