Nights Keeper (niet storen) is een handige app waarmee je van je nachtrust kan genieten zonder sms berichten of telefoontjes van belangrijke contacten te missen.

Claim je nachtrust

unnamedSRAJSPKNAls je erg actief bent op sociale media, chat apps of veel push berichten krijgt van apps op je smartphone kan het voorkomen dat deze meldingen je nachtrust verstoren. Nights Keeper geeft je de mogelijkheid om profielen in te stellen met verschillende start- en eindtijden waarin meldingen van oproepen, sms en apps niet hoorbaar zijn tenzij de persoon in je whitelist – lijst met zelf geselecteerde contacten – staat. Voor elk profiel is een aparte whitelist aan te maken en je kan schakelen tussen de profielen waardoor je een weekend, (werk)week en b.v. een vakantie profiel kan instellen. Het is mogelijk om per dag te bepalen of je het profiel wilt laten herhalen. Bij de profielen is het ook mogelijk om speciale ringtones, volume niveau’s en toenemende volumes in te stellen.

Meer dan alleen profielen

unnamedSV7K6EO7Nights Keeper gaat iets verder dan alleen het instellen. Wat nou als iemand je toch erg dringend nodig heeft maar niet in je whitelist staat? Nights Keeper heeft een “Noodoproep” functie waarmee de app herkent wanneer je meerdere keren (kort) achter elkaar gebeld word door dezelfde persoon waarna je telefoon toch afgaat.

Nights Keeper geeft je ook de mogelijkheid om je wifi, mobiel internet, auto sync en bluetooth uit te schakelen waardoor je batterij gedurende je nachtrust ook een beetje kan bijkomen.

Downloaden

Nights Keeper (niet storen) is gratis en kun je hier downloaden. Met de gratis versie zijn de mogelijkheden beperkt, voor €2,30 kan je de pro versie verkrijgen via een in-app aankoop.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 8.968 keer gelezen