Op je timeline van Facebook en Twitter tref je vaak de leukste YouTube-filmpjes aan. Maar hoe vind je ze zelf? Je kunt er tenslotte niet gericht op zoeken. Door je op de juiste kanalen te abonneren, kom je ze wel tegen. Drie kanalen die genoeg te lachen bieden zijn de volgende:

1. Remi GAILLARD

Het kanaal van deze Fransman is razend populair. Zijn filmpjes werden al meer dan 1,7 miljard keer bekeken! En niet voor niks. Je vind er de meest geweldige video’s. Bovenstaande video is – met bijna 60 miljoen views – zijn populairste. In een aantal van zijn filmpjes haalt hij verkleed als dier de gekste streken uit. Zijn slachtoffers – en vaak ook de politie – worden daar niet vrolijk van. Voor kijkers is het geweldig. De video Kangaroo is hier een mooi voorbeeld van. Daarnaast is hij bekend van het verstoren van sportwedstrijden zoals tenniswedstrijden en voetbalwedstrijden.

2. Improv Everywhere

Stel je voor. Je zit in de metro en alle reizigers stappen in zonder broek. Of je loopt op een parkeerplaats en ineens beginnen er tientallen alarmen te loeien. In beide gevallen kijk je waarschijnlijk raar op. Dit soort grappen worden bedacht door de mensen van Improv Everywhere. De slogan van deze improvisatiegroep is dan ook: “We cause scenes”. En daar zijn ze goed in. Vaak zijn hun grappen goed doordacht en zit er meer achter dan je in eerste instantie denkt. Zoals bij deze 1-april-grap waarbij tweeduizend New Yorkers tegelijk achteruit gingen lopen op Times Square om de overige aanwezigen in verwarring te brengen. Geweldige grap toch? Of niet?

3. Just For Laughs Gags

Just For Laughs Gags heeft inmiddels meer dan 4 miljoen fans. Als je liefhebber bent van verborgen-camera-grappen dan kom je hier zeker aan je trekken. Ze hebben er al honderden gemaakt. Zoals het filmpje met de sexy non die hulp nodig heeft bij het verkleden. De video is ruim 76 miljoen keer bekeken en een grote hit van de Canadezen achter Just For Laugh Gags. Van hun leukste video’s maakten ze twee compilaties van tien minuten. Je vindt ze hier en hier.

Ken je ook leuke YouTube kanalen? Laat het me weten in de comments!

0 Shares:
1 comment

Comments are closed.

Dit artikel is 5.194 keer gelezen