Had je het druk? Niet zoveel geklikt? Bang dat je wat hebt gemist? Don’t worry, wij zetten de artikelen van de afgelopen week op een rijtje.

Frisse blik van buitenaf

Als je een tekst hebt geschreven is het aan te raden hem nog eens goed na te lezen voordat je hem print, post, of publiceert. Doe je dit gelijk na het schrijven, dan lees je vaak niet wát er staat, maar wat je dénkt dat er staat.

Lees verder

Handige bronnen voor contentmarketing

Als je al met contentmarketing en -curatie bezig bent, heb je vast een lijstje met bronnen waar je uit kan putten. Zoek je meer bronnen en inspiratie? Deze tools en sites helpen je op weg!

Lees verder

Actueel & opinie

Email-marketing, apps & push-berichten: super-personalize me!

Gepersonaliseerde email-marketing, gepersonaliseerde apps en push-berichten. Dé buzzwoorden in marketing en retail. Het kan klanten-bindend werken, dus meer omzet genereren. Maar in hoeverre gaat de klant hierin mee?

Lees verder

Kopschoppers en verkrachte meisjes hebben recht op online privacy

Je was ooit vermist. Je pleegde een winkeldiefstal. Je bent een naamgenoot van of lijkt op een dader. Je was slachtoffer. En het internet vergeet niet, nooit, dus dit zal je voor altijd blijven achtervolgen. Dat vind ik niet oké. Een oproep tot respect!

Lees verder

Waarom mee(r) doen met video op internet

Is het je ook opgevallen dat steeds meer video’s geplaatst worden op de social media sites? En dat overal gekeken wordt naar video’s? We kijken video’s wanneer we moet wachten op de bus of de trein. Zelfs in de wachtkamer bij de tandarts zijn we ermee bezig.

Lees verder

En verder

Apps, gadgets & online

Geeklife

0 Shares:
Dit artikel is 3.052 keer gelezen