Had je het druk? Niet zoveel geklikt? Bang dat je wat hebt gemist? Don’t worry, wij zetten de artikelen van de afgelopen week op een rijtje.

Viral Video – Wat is het geheim?

Charlie bit my finger. Een lullig videootje over een kleuter, maar wel een videootje met 737.200.826 views. Meer dan 737 miljóen mensen die een video afspelen. Wat maakt deze video nu succesvol en waarom staat 99% van Youtube vol met slechts pogingen daartoe? In twee studies zijn Charlie en andere beroemde video’s geëvalueerd. Daaruit zijn een aantal elementen naar voren gekomen die kenmerkend zijn voor viral video’s.

Lees verder

Actueel & opinie

De selfie-campagne als marketingtactiek, dat kan beter!

“Maak een selfie met ons product en maak kans op…” Komt dit je bekend voor? Veel bedrijven springen de laatste tijd maar wat graag in op de selfie-hype. Wat hot is, werkt ook voor ons, lijken ze te denken. Ik denk dat dit alleen geldt als je het goed doet en er zijn er maar weinig die dat kunnen.

Lees verder

En verder

Apps, gadgets & online

Geeklife

0 Shares:
Dit artikel is 2.474 keer gelezen