De sfeer die blijft hangen rond de Google Glass is nou niet bepaald die van coole-niet-te-mogen-missen-gadget. Google doet zijn best om hier verandering in te brengen en is daarom een samenwerking aangegaan met de studio van fashiondesigner Diane von Furstenberg: DVF.

Von Furstenberg ontwierp een aantal monturen voor Google Glass. Een mooie samenwerking tussen fashion en tech die Google al eerder bekend had gemaakt. De lijn heet DVF | Made for Glass en bestaat uit vijf monturen en acht zonnebrillen.

Het blijft Google Glass

Het design van de headset is veel besproken omdat het een wat lompe uitstraling heeft. Ook de titanium-editie die eerder door Google werd gelanceerd. En óók na deze fashion en tech samenwerking vind ik het nog steeds een bril met een Google Glass erop. De enige verbetering is dat je wat meer bril hebt en er geen ‘leeg’ frame op je hoofd staat.

Google Glass nu ook in de UK

Het lijkt erop dat deze fashionable modellen alleen nog in de VS te krijgen zijn. De DVF monturen en zonnenbrillen, inclusief Glass, zijn te krijgen voor $1725,- en $1620,- via Google en net-a-porter.com. Er is wel bekend gemaakt dat de Google Glass vanaf nu ook te krijgen is in het VK. Het eerste land buiten de Verenigde Staten dat de wearable gadget mag verkopen.

dvf made for glass - zonnebrillen

0 Shares:
1 comment
  1. Inderdaad al wel beter dan een lege niets. Toch krijg ik bij die dingen nare flashbacks naar de bluetooth oortjes.

Comments are closed.

Dit artikel is 6.952 keer gelezen