Had je het druk? Niet zoveel geklikt? Bang dat je wat hebt gemist? Don’t worry, wij zetten de artikelen van de afgelopen week op een rijtje.

Writers block? Nee, een concentratieblock!

Is concentratie niet je sterkste punt? Laat jij je leiden door de notificaties op je telefoon, je Twittertijdlijn en grijp je elk binnenkomend mailtje aan als afleiding? Dan is het tijd voor trucs om je concentratie vast te houden. Als is het maar voor 25 minuten.

Lees verder

Actueel & opinie

Mijn afgelopen[Android app] Pocket Avatar van Intel blogs leken rechtstreeks afkomstig van de meest pessimistische social media gebruiker ooit. En dat beviel me wel. Dus deze keer gaan we gewoon lekker verder met irritante advertenties op Facebook. #3 is echt het ergst!

Lees verder

Congres Facebook Marketing 2014, de grote Facebookevolutie

Na mijn aankondigingsartikel en het reeds gepubliceerde artikel van collegablogger Evelyn zijn we nog lang niet uitgepraat over het Congres Facebook Marketing dat 11 juni plaatsvond. Dat er de afgelopen 10 jaar veel ontwikkeling heeft plaatsgevonden binnen Facebook moge duidelijk zijn. Maar ook het gedrag van de gebruiker is veranderd.

Lees verder

En verder

Apps, gadgets & online

Geeklife

0 Shares:
Dit artikel is 2.788 keer gelezen