De meest gangbare manier om (zakelijke) contactgegevens uit te wisselen is nog steeds het visitekaartje. Het kan moeilijk zijn om in de almaar groeiende berg van kaartjes de juiste te vinden. CamCard – de professionele business card reader – zorgt ervoor dat dit verleden tijd is. Scan je visitekaartjes en de gegevens staan overzichtelijk opgeslagen in je smartphone – of online.
CamCard is een handige app – voor iOS, Android, Windows 8, Windows Phone en Blackberry – die het mogelijk maakt om je visitekaartjes in te scannen. De informatie op het kaartje wordt daarna digitaal opgeslagen.

Hoe werkt CamCard precies?

Het werken met CamCard gaat erg makkelijk. Als eerste maak je een foto met de app. De app herkent de oriëntatie van het visitekaartje en draait hem waar nodig om. Na het nemen van de foto worden de gegevens gescand en verwerkt in de verschillende velden, waarna het mogelijk is deze nog naar wens aan te passen.

camcard-app

Zowel de foto’s als de gegevens van het kaartje worden bewaard in de map van de app, de contactgegevens worden ook aan je contacten toegevoegd.

Cross-Platform

Zoals al eerder vermeld is CamCard te gebruiken op meerdere platformen. De gegevens die je opslaat op de telefoon worden automatisch gesynchroniseerd wanneer je aangemeld bent met je CamCard account. Het is ook mogelijk de informatie te benaderen via de webbrowser door naar CamCard.com te surfen.

3

Downloaden

CamCard is beschikbaar als gratis app, deze heeft alleen wel een maximale opslag van 50 visitekaartjes. Om er meer op te slaan is het mogelijk om te upgraden naar een pro versie. De app is te downloaden voor Android, iOS, Windows 8, Windows Phone en BlackBerry.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 27.660 keer gelezen