Donderdag 10 april was het zover: tijd voor de vierde versie van RollerCoaster Tycoon. Na de teleurstelling van RCT 3(D), was mijn nieuwsgierigheid naar de nieuwste versie groot.

Een verwachte teleurstelling

Volgens het bericht van gamer.nl hoefde ik niet veel te verwachten. Dat wilde ik met mijn eigen ogen zien. Ik betaalde €2,69 voor de app: natuurlijk geen probleem voor een app die ik graag wil. Zeker als dat voorkomt dat ik keer op keer met mijn dikke vingers op advertenties druk die mij de app uit sturen. Maar als ik dan eenmaal betaal, wil ik niet continu verleid of zelfs gedwongen worden om meer uit te geven om attracties (af) te maken.

RollerCoaster Tycoon: wat was dat ook alweer?

Met RollerCoaster Tycoon bouw je jouw eigen pretpark. Achtbanen, draaimolens, alle attracties die je het liefst zelf neemt. Je huurt personeel om schoon te maken (of niet) en attracties te repareren (of je breekt ze gewoon weer af). Kortom een spel dat je uren bezig houdt.

RollerCoaster Tycoon 2 PC blijft dé bom

Voor wie van simpel Facebook vormgegeven spellen en competitie met zijn vrienden houdt, is deze app versie van het spel uitermate geschikt. Hou er wel rekening mee dat verslaving aan het spel je een paar centen kost.  Deze app vind je niet meer terug op mijn mobiel. Ik krijg wel weer honger naar het uren beheren van pretparken, maar dan lekker achter mijn laptop. Ik verlang naar de vrijheid mijn wachtrijen zo lang te maken als ik zelf wil. Ook wil ik voldoende centjes kunnen verdienen om mijn pretpark op gang te houden. In deze app ben ik zo snel door mijn geld heen dat het uren wachten is tot een nieuwe attractie staat.

De meningen op Twitter zijn onverdeeld

In elk geval de meningen die ik tegenkwam.

 

 

 

Downloaden

RollerCoaster Tycoon 4 Mobile kost € 2,69 en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

Donderdag 10 april was het zover: tijd voor de vierde versie van RollerCoaster Tycoon. Na de teleurstelling van RCT 3(D), was mijn nieuwsgierigheid naar de nieuwste versie groot. Was.

0 Shares:
2 comments
  1. De reacties die ik voorbij zag komen in de Google Play store deden mij weerhouden het spel aan te schaffen. Ik vind het – zoals je zelf ook aangeeft – geen probleem om voor een goed spel zonder reclame en opdringerige afmaak meldingen te betalen maar als dit niet zo is…..laat ik het liever links liggen.

    Zo ben ik zelf wel goed te spreken over de poort die men van Sim City gemaakt heeft voor de mobiel. 1 keer betalen en uren speel plezier!

    1. Ha Joost, helemaal mee eens, vooral omdat je stiekem toch verleid wordt om het geld toch uit te geven als het om kleine bedragen gaat. Sim City niet gespeeld nog op mobiel. Zal er eens naar kijken!

Comments are closed.

Dit artikel is 11.303 keer gelezen