Had je het druk? Niet zoveel geklikt? Bang dat je wat hebt gemist? Don’t worry, wij zetten de artikelen van de afgelopen week op een rijtje.

Naar een werkende contentstrategie – deel VIII Content management

In deze achtste post over contentstrategie zetten we de stap van strategie naar de dagelijkse praktijk: hoe richt je het contentproces in? Hiermee komen dus we op een voor redacteuren heel bekend terrein: het bedenken en publiceren van content. 

Lees verder

Actueel & opinie

De mythes van succes

Onlangs was ik aanwezig bij de tweede editie van StadsTaboes. In de uitnodiging werd aangekondigd dat in deze editie de mythes rondom schoonheid en succes ontrafeld zullen worden…

Lees verder

Waar blog ik eigenlijk voor?

“Sorry dat ik je zoveel vraag hoor, maar ik heb geen idee hoe ik moet rijden.” Heb ik dat weer, ik zit bij een praatzieke buschauffeur in de bus die de weg niet weet. Hoe verzin je het? Die drie kwartier van Utrecht naar Den Bosch leek een eeuwigheid te duren.

Lees verder

Tussenkopjes? Die heb ik helemaal niet nodig!

Tussenkopjes? Tussenkopjes? We don’t need no stinking tussenkopjes (señor)! Dat is de discussie die ik minimaal eens per week heb. En vervang ‘tussenkopjes’ door ‘dikgedrukte intro’ of ‘witregels na elke alinea’ of ‘opsommingen met bullets’ en je hebt nog meer discussies te pakken waar ik een deel van mijn tijd in investeer. De emoties rondom tussenkopjes en meer van dat spul lopen soms hoog op. En voor een deel van de bloggers blijft het een issue. En dat snap ik best. 

Lees verder

Tussenkopjes? Waarom ze nodig zijn!

Tussenkopjes? Tussenkopjes? We don’t need no stinking tussenkopjes (señor)! Dat is de discussie die ik minimaal eens per week heb. En vervang ‘tussenkopjes’ door ‘dik gedrukte intro’ of ‘witregels na elke alinea’ of ‘opsommingen met bullets’ en je hebt nog meer discussies te pakken waar ik een deel van mijn tijd in investeer.

Lees verder

En verder

Apps, gadgets & online

Geeklife

Om te lachen

0 Shares:
Dit artikel is 3.142 keer gelezen