Oké, dat het doek voor Apple valt is misschien een beetje overdreven. Maar het doek valt wel voor de Apple oplader! Door een nieuwe Europese wet moeten de nieuwe opladers van Apple hetzelfde zijn als alle andere opladers op de Europese markt.

Volgens de Europese Commissie is dit goed nieuws voor de Europese burgers. De commissie heeft berekend dat we met z’n allen jaarlijks 50.000 ton aan opladers weggooien. De commissie zal zich nog wel moeten buigen over de technische uitwerking van de richtlijnen. Dit komt neer op: ze weten nog niet welke oplader de standaard moet gaan worden.

Nieuwe lader voor de iPhone Air dus?

Het lijkt erop dat de iPhone Air een nieuwe lader krijgt! Vooropgesteld dat het nog helemaal niet zeker is dat de volgende iPhone een iPhone ‘Air’ gaat worden. Maar met dit conceptfilmpje zou Sam Beckett wel eens erg dicht bij het nieuwe ontwerp kunnen zitten.

Nog meer Apple nieuws?

Jazeker, nog meer Apple nieuws! Een nieuw patent van Apple wijst erop dat ze misschien toch aan het werk zijn met een zogenaamde ‘wearable.’ Het patent, dat deze week gepubliceerd werd, heeft het over een ‘Wrist Pedometer Step Detection’. Maar het omschreven systeem zou ook moeten kunnen detecteren of het apparaat waarin het geplaatst is zich om de pols of in de broekzak van de drager bevindt. Wat het ook mag zijn ik hoop dat het er ongeveer zo uit komt te zien:

Bronnen:
iWatch Concept
> The Next Web

Image credit:
> Shutterstock

0 Shares:
9 comments
  1. Als je het woord 'seks' in je titel zet klikken er nog meer mensen Jurre :-)

  2. haha Ik vind het een toptitel. Nog belangrijker: Ik kan niet wachten op de nieuwe opladers ;) "sorry batterij bijna leeg" is inmiddels een van meest geAppte zinnen… (oplader zit steeds in een andere tas en collega's hebben alleen maar Zopo, HTC of Samsung)

Comments are closed.

Dit artikel is 7.512 keer gelezen