Tidy Photo Album is jou hulp in nood om orde in je fotochaos te scheppen. Ben jij op zoek naar een app die je foto’s mooi kan organiseren? Tidy Photo Album doet dit en meer dus lees snel verder.

Tidy….of toch liever gewoon opgeruimd

Tidy staat voor opgeruimd. Dit is precies waar de app je bij helpt. Er zijn verschillende apps op het gebied van fotomanagement op Android en iOs, maar Tidy doet dit op een net wat andere manier dan de andere apps. Door naar links of rechts te swipen kan je je foto’s sorteren op tijd, datum en locatie maar ook op de vorm van de foto. Hiernaast geeft het je de mogelijkheid een mooi en overzichtelijk foto album te creëren.

Een gemaakt foto-album kan je gemakkelijk delen via de mail, twitter, facebook, instagram en nog veel meer diensten. Het mooie van Tidy is overigens dat alle albums die je maakt gewoon worden opgeslagen in je gallerij en niet in een aparte map zoals bij andere apps weleens het geval is.

Downloaden

Tidy Photo Album is geheel gratis te downloaden voor Android via onderstaande widget en voor iOs via de iTunes Store.

 

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 9.984 keer gelezen