Holofication Nation: al je apps in holo-stijl. Holofication Nation is dé app voor mensen die houden van apps die de holo-richtlijnen van Google volgen.

Holo Design?

Ongeveer twee jaar geleden werd de Holo de visuele standaard voor Android. Met het introduceren van de standaard hoopte Google dat de apps een wat gelijkmatiger design zouden krijgen, zoals dit al het geval was bij iOS van Apple. Toch zijn er nog veel apps die niet aan de regels/standaard voldoen. Niet alle apps die niet voldoen aan de standaard zijn lelijk. Toch zijn erg genoeg designers die aan de slag zijn gegaan om bekende apps zoals Instagram, Grooveshark en Steam, aan te passen naar de Holo-standaard.

HOLOYOLO

Met behulp van de Holofication Nation-app kan je gemakkelijk door al de aangepaste apps heen bladeren en ze installeren. Alle apps in de Holofication Nation-bibliotheek zijn aanpassingen van gratis te verkrijgen apps. Wel moet je er rekening mee houden dat de apps die je installeert niet gecontroleerd zijn door Google.

Voor meer informatie over de Holofication Nation kun je naast de app  je ook een kijkje nemen op de website, de Google+ community of het XDA-Developers forum.

Holofication-Nation-App-1024x537

Downloaden

De app is gratis te downloaden via onderstaande widget.

 

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 8.109 keer gelezen