Je droombaan zoeken én vinden via social media willen we natuurlijk allemaal wel. Hulp is natuurlijk altijd welkom en daarom besloot 42bis twee lucky bastards op een social media consult via Skype te trakteren. And the winner is…

Heb ik iets gemist?

Jazeker! We interviewden Patrick Weijters, die zijn droombaan via social media zocht én wist te vinden. Hartstikke leuk én reden om onze experts Claartje Visser en Marcel Vergonet te vragen om twee werkzoekenden met een gratis social media consult via Skype te helpen. Lezers konden via de comments laten weten van wie ze een consult wilden winnen en waarom.

And the winners are …

Aan onze experts de taak om hun winnaars te selecteren en dat zijn…

Judith

Gefeliciteerd!

Zonder twijfel Judith. Positieve benadering. Is nu al dankbaar voor het Skype gesprek. Heeft al kennis van social. Dat werkt iets sneller. Wil iets geks. Een strategie spreekt haar aan. Topper is het. Nu al!

Judith, stuur even een mail naar marcelvergonet@weconnect.eu. Dan neemt Marcel contact op voor het maken van een afspraak!

Eline

Gefeliciteerd!

Ik vind de motivatie van Eline lekker kort en krachtig, met een mooie uitsmijter.

Eline, stuur even een mail naar claartje@claartjevisser.nl. Dan neemt Claartje contact op voor het maken van een afspraak!

0 Shares:
1 comment

Comments are closed.

Dit artikel is 7.556 keer gelezen