Valentijnsdag staat voor de deur. Voor de één een dag vol romantiek en chocola, voor de ander een commercieel feest om de hele dag (of liefst nog week) over te klagen. Voor veel merken is het een leuk moment om in te haken op het sentiment: de liefde, het gebrek daaraan en alle andere elementen die Valentijnsdag tot Valentijnsdag maken. 

Hier een paar van de leukste acties voor de dag van de liefde. Ben jij een mooie tegengekomen? Deel het dan in de comments, dan voegen we het toe.

Botte boer heeft geluk

Ben je vergeten om een cadeautje te bestellen voor je grote liefde? Botte boer dat je bent (jawel, boer…iedereen weet dat mannen de cadeautjes moeten kopen, duh!)! Maar je hebt dit jaar eindeloos veel geluk. De mensen van Treatwell beloven je cadeau namelijk binnen 1,5 uur bij je af te leveren. Zo ben je dus nooit té laat met het regelen van een mooi presentje. Treatwell biedt giftcards voor health, body & hair behandelingen, in te wisselen door heel Nederland, bij verschillende aanbieders. Dat  betekent overigens wel dat je bij het benzinestation toch ook nog even een doosje chocola moet oppikken, want met een giftcard alleen slaap je alsnog op de bank.

Gedekt bij schade: je hart

Verzekeraar Zelf biedt voor Valentijnsdag een gebroken hart verzekering. Zet je chica of chico (klinkt toch minder goed) nét voor of – erger nog – óp Valentijnsdag zelf een punt achter jullie relatie? Dan krijg je van Zelf je liefdesschade vergoed. Da´s natuurlijk onzin, maar wel creatieve onzin. Zelf gaat namelijk – met hun eigen team van liefdesexperts – bepalen hoe ze jou het beste kunnen uitbetalen. Dat kan een abonnement op Netflix zijn, een kattenfilmpje om je op te vrolijken of iets heel anders dat past bij jouw specifieke pijn. Aanmelden voor deze verzekering kan tot 23:59 op de dag van de liefde zelf.

Tussen kunst & knieën

Is trouwen nog steeds romantisch? Ach, het is in elk geval reden voor een goed feest. Maar voordat je aan het feest toe bent, moet de grote vraag eerst worden neergelegd bij je geliefde. Op Valentijnsdag kun je dat op een bijzondere locatie doen: het Rijksmuseum. Dat kan natuurlijk altijd, want er heerst daar geen op-de-knieën-gaan-verbod, maar de 14e maken ze het extra bijzonder: je mag op de knieën voor de Zittende Amor (ook wel bekend als l’amour menaçant of de dreigende liefde). Daar richt het museum een speciaal plekje in voor de aanzoeken en worden ze ook vastgelegd door een fotograaf.

Ontvang je dus een invite voor het Rijksmuseum voor de 14e? Begin dan maar alvast met het oefenen van “tranen terug in de ogen wapperen”, “wild op en neer springen” en natuurlijk “in de armen van de ander springen”. Ja, ook de mannen.

It ain’t easy being green

Rood is dé kleur van Valentijnsdag, maar dat geeft niet als je Google bent en op weg naar werelddominantie, dan kun je ook gewoon kiezen voor groen. Dat is dan dus ook de kleur van de twee Android hoodies die je bij Google City Experts kunt winnen. Hoe romantisch is dat? Jij en je lief in dezelfde gifgroene Android-hoodie. Totaal niet, maar wel leuk voor de heb natuurlijk. Om ze te winnen moet je vóór 28 februari een review schrijven van je favoriete plek van jou en je geliefde.  De kans dat je wint is natuurlijk klein, maar ik herhaal: een Android hoodie. Meer lezen over de wedstrijd en meedoen kan hier.

Er zijn vast meer Valentijnsacties, leuk én stom. Kom maar door met jouw bevindingen!

0 Shares:
Dit artikel is 5.974 keer gelezen