Met Google Bedrijfsfoto’s is jouw bedrijf 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend voor een virtuele rondleiding. Jouw bezoekers kunnen dankzij 360 graden panoramafoto’s virtueel door het pand rondlopen. Met TourDash, een Nederlands product kun je een schil leggen over deze rondleiding die de bezoeker nog meer informatie geeft.

Een virtuele rondleiding. Ik vind het fantastisch. Een virtuele rondleiding met Google Bedrijfsfoto’s brengt elk bedrijf online tot leven. Tijdens mijn zoektocht op Google klik ik eenvoudig door om even een kijkje te nemen.

Valentijnsdag vergeten

Stel dat ik vorige week Valentijnsdag niet vergeten was. Dan was ik natuurlijk op zoek gegaan naar een romantisch restaurant. Misschien een keer in Eindhoven voor de afwisseling. Bij Zoet & Zout bijvoorbeeld waar ik van vrienden veel positieve geluiden heb gehoord. Mijn zoektocht begint op Google.

Google

Links zie ik alle zoekresultaten en rechts zie ik informatie die Google verzameld heeft over Zoet & Zout. Natuurlijk ben ik eerst benieuwd of de positieve recensies van mijn vrienden kloppen. Daarom zijn de recensies interessant.

Recensies

Ziet er prima uit volgens mij. Ben wel benieuwd hoe het er van binnen uit ziet. Gelukkig zie ik dat ze een virtuele tour hebben laten maken. Zo kan ik vast door het restaurant rondlopen voordat ik een reservering ga maken.

street view van de domtoren - bedrijfsfotos.nl

Een compleet beeld via Google

Met de virtuele tour geeft het restaurant een compleet beeld af via Google. Met een simpele zoekactie krijg ik ontzettend veel informatie voorgeschoteld. En hoe fijn is het dat ik alvast rond heb kunnen lopen door het restaurant voordat ik ging reserveren? Ik vind het een stuk fijner dan te moeten bladeren door een online fotoalbum. Nu krijg ik het echte restaurant te zien. In een virtuele rondleiding kun je niets verbergen!

Met TourDash wordt het nog completer

Leuk om te zien dat het restaurant “maandgerechten” kent. Het aspergeseizoen is alweer een tijdje voorbij, dus ik neem aan dat er tegenwoordig andere gerechten op het bord staan. En hoe fijn zou het zijn als ik bij de balie direct een reservering had kunnen maken? Ik hoef de rondleiding niet te verlaten, maar kan hier alles vinden: mailadres, reserveringsformulier en telefoonnummer.

Met TourDash van Bedrijfsfotos.nl kan dat. TourDash legt als het ware een schil over de rondleiding heen die de bezoeker van nog meer informatie voorziet. Deze schil maakt de rondleiding nog interactiever. Dus elke maand nieuwe maandgerechten en direct reserveren vanuit de rondleiding. Kijk maar eens naar het voorbeeld hieronder van het luxe Culloden hotel in Ierland:

De brochure downloaden, verschillende kamers bekijken en direct reserveren. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk in deze complete rondleiding.

Wie wil dat nou niet?

Niet alleen voor restaurants interessant, maar ook voor onder andere makelaars, winkels en sportscholen. Ik ben benieuwd wanneer de eerste rondleiding met TourDash te zien is van een camping. TourDash is een product van Bedrijfsfotos.nl.

0 Shares:
1 comment
  1. TourDash gaat absoluut een nieuwe manier worden om de virttuele tour te gebruiken.
    Heel Veel mogelijkheden hiermee

Comments are closed.

Dit artikel is 6.896 keer gelezen