Op 14 januari, 17.30 uur, startte de pre-party van online tuesday bij Babs Sturkenboom thuis. Babs vroeg of ik een nieuwe Smartphone wilde testen en reviewen. Het leek mij leuker om mijn kinderen de smartphone te laten onderzoeken. Een grote kans dat er dan andere zaken aan het licht komen dan wanneer een verwende gadget-man het zou doen. Kijk door de ogen van een kind en ontdek de Whoop!

Wanneer zijn kinderen klaar voor een smartphone? Tsjah.. Op die vraag heb ik geen antwoord. Mijn zoon Sem, 7 jaar, was er in ieder geval wel voor aan het sparen. Hij ziet natuurlijk zijn vader weleens – kuch – op een smartphone. Sem heeft al 160 euro gespaard en is bereid ongeveer 200 euro te betalen voor een tweedehands toestel.

Sem mag al zijn geld houden en aan iets anders besteden. Want 15 januari kwam ik thuis met maar liefst twee smartphones van Whoop. Eén voor Sem en één voor Isa. Even voor je beeldvorming: Isa is nog maar net 4 jaar en geeft niet om dit soort gadgets. Isa is een meisjemeisje. Ze houdt van poppen en K3.

Eerst geduld testen

Het liefst gingen Sem en Isa gelijk helemaal los op de nieuwe Whoops! En ik geef ze geen ongelijk. Het toestel ligt lekker in de hand en de 1,2 GHz Dual Core Processor zorgt voor een snelle en vloeiende gebruikerservaring, waardoor applicaties gemakkelijk en snel te openen zijn. Omdat het nieuwe toestellen zijn, moesten de accu’s na de eerste kennismaking al snel  worden opgeladen.

Dus Sem moest tijdelijk weer met zijn Nokia dummy spelen die hij ooit kreeg in een winkel. Het laden duurde best lang. De hele avond om precies te zijn. Maar de telefoons waren ook helemaal leeg en nog nooit opgeladen natuurlijk.

opladen

Enthousiast

Toen Sem en Isa de volgende dag uit school kwamen mochten ze gelijk he-le-maal los. Een luid gejuich, zo enthousiast zijn ze! Sem vindt de Whoop echt cool! Hij heeft er niets op aan te merken. Maar hij is natuurlijk ook geen bedorven en verwend volwassen persoon die over alles zeurt. In het geluidsfragment hieronder, snel een spiegel voor mensen die weleens zeuren over hun smartphone, netwerk- en wifi verbinding.

Het bovenstaande geluidsfragment speelt bij kinderen totaal niet. Alles is bijzonder. Alhoewel er soms wel kleine frustraties zijn. Maar dat ligt ‘m meer aan onwetendheid. Hieronder demonstreert Sem hoe hij op YouTube zoekt naar filmpjes. Het is voor hem de eerste keer.

Papa kijkt wel even

Natuurlijk kon ik niet van de Whoop afblijven. Zodra de kinderen lagen te slapen, ging ik spelen en ontdekken wat deze 149,- euro kostende low budget smartphone onder de motorkap heeft zitten.

Wat mij verbaast is dat Whoop Dual SIM technologie ondersteunt, oftewel het gebruik van twee SIM-kaarten. Hierdoor ben je als gebruiker ontzettend flexibel. Voor je kinderen kun je bijvoorbeeld dataverkeer via een voordelige SIM-kaart laten lopen en bellen via een andere.

Door de GSM Quad-Band en WCDMA/UMTS Tri-Band is netwerkdekking nooit een zorg. Je kind kan je overal en altijd bereiken, mocht dat nodig zijn.

Met Android 4.2 maak je gebruik van allerlei Google service apps, waaronder Google Maps en Google Play. De snelle 1,2 GHz Dual Core Processor, het werkgeheugen van 512 MB en de 2000 mAh sterke batterij zorgen ervoor dat je games en apps vloeiend lopen en dat je er lang van kunt genieten. Intern heb je 4 GB geheugen. Op zich is dat niet veel. Maar het is tot maximaal 32 GB uit te breiden met een micro SD.

De Whoop smartphone heeft een 5-megapixel camera en een flitser. Sem heeft al de meest fantastische filmjes opgenomen. Gelukkig wel in 1280 x 720 HD-resolutie zodat mijn poriën en rimpels goed zichtbaar zijn.

Alle andere productinformatie is natuurlijk gewoon online te vinden.

Kinderen en smartphones

Isa is eigenlijk nog iets te jong voor de Whoop. Touchscreen vindt ze lastig omdat dat nu nog maar één vinger ondersteunt. Isa wil nog grijpen en meer vingers tegelijk gebruiken. Eigenlijk wil ze dat smartphones nog intuïtiever worden. Ze drukt soms ook heel hard met haar vinger op het scherm bij het maken van een puzzel of bij het kleuren van een kleurplaat.

Voor kinderen is het raadzaam om een smartphone na gebruik weer op te bergen in de kast. Zo kunnen ze op vaste tijden spelen met hun toestel. Zelf zie ik het als de Nintendo van Sem. Die gaat na een tijdje ook weer in de kast. Ook wel zo gezond dat kinderen niet de hele tijd naar hun telefoon zitten te turen. Dat zou voor volwassenen misschien ook niet eens zo gek zijn.

Zelf ook een Whoop hebben?

Wil je nu zelf ook weten hoe een Whoop werkt? Dan kun je via mij zo’n toestel krijgen. Schrijf in een reactie onder dit blog door wie jij het laat testen en waarom. Vermeld daarbij je twitter- of facebook profiel zodat ik contact met je op kan nemen. Want wanneer jij de meest originele reactie hebt gegeven, stuur ik een Whoop naar je toe. Daarna houden we contact want ik wil graag dat je in een A4-tje beschrijft wat de ervaring van de tester is geweest. Succes!

0 Shares:
48 comments
 1. Leuk zo'n Whoop! Maar wij hier bij Vital Daddy (Aimée 9 jaar en Morten 6 jaar) zijn wel benieuwd of ie Whoop Whoop doet. De double Whoop dus :-). Knalt de Whoop echt van het dak, weerstaat hij modder en vuur ;-) en *kuch* heeft ie ook educatieve waarde? Whoop moet wel durven, bij Vital Daddy maken we er een 'will it blend' van ;-). Durft Whoop het aan? @raoulvanheese

 2. Mijn zoon van 16 is hier ook wel een kandidaat voor. Hij krijgt nu telkens die van mij als ik een nieuwe mag halen. Voor 1 keer een nieuwe en dan ook nog echt nieuw (nog bijna niemand heeft hem) dat is denk ik wel superstoer! Wordt hij gegarandeerd goed getest! :-)

 3. Hey Marcel, leuk artikel en bijzonder leuk initiatief. Mijn tester zou mijn 12 jarige zoon Pepijn worden. Deze nieuwbakken gymnasium scholier uit Hilversum kan naast de reguliere gadgettest met apps als geen ander de smartphone laten verduren wat de gemiddelde 12 jarige middelbare scholier kan: de duurzaamheid testen! Het gooi en smijt werk van jassen en tassen, met daarin de telefoon. Buiten dat is het natuurlijk wel stoer om als 12 jarige tegenover vrienden en klasgenoten te kunnen zeggen dat je een nieuwe smartphone mag testen en daarover ook de resultaten gaat 'publiceren' ;-)
  Groeten, Marc Schokker

  1. Jij bent winnaar Marc! Ik hoop dat je zoon Pepijn 'm tot het uiterste test! Veel plezier ermee namens m'n kinderen, de bloggers van 42bis, de redactie van 42bis en mijzelf.

   We houden contact vwb de review.

   1. Dank je Marcel! Pepijn is er erg blij mee. Wat betreft de review dat komt goed. Ik ga er voor Pepijn een soort van project opdracht van maken ;-) Whoop whoop!

 4. Goh, ik heb een dochter van 11 die niets anders doet dan vragen: "wanneer mag ik een mobiel?". Althans… meestal gaat het iets dwingender: "Ik wil/moet een mobiel, iedereen heeft er al één (onzin natuurlijk)" etc etc. Maar ik bied haar hierbij graag aan als testpersoon, kan ze vast ook wel een mooi verhaaltje over schrijven

 5. Hey, wat een leuk artikel en geweldige filmpjes, om blij van te worden, natuurlijk wil ik deze niks liever dan zelf uittesten, maar dit lijkt mij wel een leuke telefoon voor zakelijk gebruik en voor iemand die zelf erg veel met zijn telefoon doet, juist ik heb het over mijn vriendje. Hij sport elke dag en is elke keer weer trots als hij een klas tevreden naar huis kan sturen, ondertussen maakt hij foto's, bewerkt hij die en gebruikt hij die voor later. Zijn agenda zit erop en aangezien hij nu een iphone heeft en onze agenda's via mijn laptop alleen kan, ik heb namelijk een Samsung, ben ik nieuwsgierig hou dat kan verlopen. Omdat hij meer minder slaapt dan eigenlijk gebruikelijk is, ben ik erg nieuwsgierig of de batterij met veel foto's maken, bewerken en het omschakelen naar 2 verschillende sim kaarten, goed kan werken, zodat hij maar 1 telefoon hoeft te gebruiken, zowel privé als zakelijk. Lijkt mij erg leuk om dit te testen en om hem hiermee te verrassen op Valentijn (hoe klef wil je het hebben)

 6. Mijn dochter van bijna 11 spaart al hele tijd voor haar eigen eerste echte mobiel. Zou haar graag deze laten testen en denk dat ze er super blij mee zou zijn..

 7. Ben benieuwd hoe dit toestel het onder tieners zal doen, met name onder meiden. Imago vs functionaliteit. Daarom wil ik de Whoop laten testen door mijn dochter van bijna 15 jaar. Dan heb ik het over het onderhouden van meerdere Tumblr-pagina's, Twitter, Snapchat, WhatsApp, Instagram, gamen en nog veel meer, maar ook weleens een ouderwets telefoongesprek naar huis dat vooral niet te lang moet duren. Gewoon om het proces te volgen dat zij vervolgens als gymnasiast graag zelf zou willen verwoorden. Als lid van de 7-Days lezersraad is zij ook gewend om haar objectieve mening te geven over verschillende zaken. Naast haar 'gewone' opvoeding heeft ze vanaf het begin ook een 'social media opvoeding' genoten. In het begin nog meegekeken, maar daarna net als in het echte leven loslaten en zelf verantwoordelijkheid dragen. Nu is haar huidige mobieltje gecrasht, waardoor ik niet meer altijd weet waar ze uithangt. Vind het wel knap dat ze niet meteen om een nieuwe begon te vragen. En het lijkt alsof ze ook even geniet van een tijdje offline te zijn. Moest wel even wennen aan de nieuwe situatie maar net als 'vroeger' hoef je juist niet altijd te weten waar je kind uithangt. Mét of zonder mobieltje.

 8. Mijn moeder, die heeft nog een oude Nokia en durft volgens mij de overstap naar een smartphone niet aan. Terwijl ze er best wel handig in zou zijn, denk ik. Wie weet kan Whoop haar overtuigen om de overstap te maken. :)

 9. Mike van 3 is gek op de tab en weet heel goed hoe het werkt. Stuur mij maar een whoop en ik ben benieuwd

 10. Onze dochter is tien jaar en is gek op alles wat maar met smart te maken heeft misschien een leuk test persoon …tevens hebben nog een oma van 68 die dingen graag probeert misschien ook een optie …kan de kleine haar dingen uitleggen dat doet ze nu met de iPad en iPhone …

 11. Wat mij nou leuk lijkt als mijn neefjes (10 & 8 jaar) de Whoop delen zodat ze direct met mij kunnen bellen, berichtjes versturen en natuurlijk video's sturen van wat ze zoal mee maken (of in scene zetten :)). En natuurlijk andersom: om ze te laten zien dat het in Vietnam er een stuk anders aan toe gaat. Zo kan ik ondanks de kilometers toch dichtbij hen zijn.

 12. Ik zou 'm laten testen door een vriend van me die vlak over de grens in Duitsland woont. Hij heeft nu twee van die stokoude Nokia's, één voor NL en één voor Duitse net.
  Verder is hij redelijk digibeet, dus ik ben wel benieuwd of zo'n toestel hem deze eeuw in krijgt :)

 13. Ik zou deze telefoon laten testen door onze kleine bambam. Brent is 3 en een half jaar en helemaal gek van smartphones. Hij weet precies hoe hij ermee om moet gaan, stelt nu al hoge eisen (mijn iphone komt nog steeds niet door de keuring vanwege de kleuren in mijn pictogrammen) en test de mobiel ook op zijn stevigheid. De telefoon moet zeker tegen een stootje kunnen, aangezien deze in zijn zak verblijft en er nog wel eens een koprol wordt gemaakt. Ben benieuwd of deze telefoon bestand is tegen al het zwarte pieten geweld op youtube. Brent kan hier geen genoeg van krijgen en zingt en danst alle liedjes mee

 14. Heb 4 kinderen.. en de jongste Mikky van der Zwan van 5 (bijna 6) is de enige in ons gezin zonder (echte) mobiele telefoon. Zij zou hem graag voor jullie testen.
  Van ons moet ze nog een paar jaar wachten… van jullie vast niet, toch? ???

 15. Echt een hele leuke revieuw hahaha
  Dat lijkt me super als onze 3 meiden hem zouden mogen proberen. Alhoewel de oudste zelf een mobiel heeft. Ze zijn 2 jr 11jr en 14 jr. Het zou echt fijn zijn want nu offeren we (met liefde) steeds onze eigen telefoon op. Ik denk Dat onze dochter van 2 er ook vast wel raad mee weet . Ze wisselt nu zelf al van het ene naar het andere spel terwijl ze niet op het zelfde tabblad staan, ze swipesd van de ene naar de andere. Het nadeel hieraan is dat ze ook naar beneden swiped en dan mn wifi uitschakeld. Had ik de eerste keer niet door en zat toen zo aan mn datalimiet hahaha Ze doet graag de spelletjes die bewegen. Papa pear saga en nig eentje die ze oogjes noemt hahaha ook die met de blokjes vind ze leuk.
  Die van 11 gebruikt graag twitter en you tube om allerlei dingen op te zoeken hoe ze het met doen, echt een crea bea. Ook vind ze het heerlijk om met dr oordopjes keihard te zingen. Je weet niet wat je over komt hahaha maar goed ze heeft er lol in en das het allerbelangrijkste :) . Natuurlijk zou het ook makkelikk zijn om haar mailtjes te bekijken. Onze p.c. staat op zolder, simpelweg omdat u k niet zo’n lelijk ding in de huiskamer wil hebben. Nadeel hiervan is wel dat die van 11 nu gerust een uur lang boven zit en dat vind ik weer ongezellig. .. en vanaf beneden naar zolder kijken om te zien wat ze allemaal doet online is niet erg handig, dus voor nu blijft het geschiedenis nakijken

 16. Hoi Marcel,
  Ik zou de Whoop laten testen door mijn moeder van 62. Best heel erg digibeet. Wel een mobiele telefoon uit 2005, maar meer niet. Ben benieuwd hoe inuitief de Whoop is, want daar heeft ze geen gevoel voor.
  Ik laat 'm testen door haar en jij krijgt een leuk artikel!

 17. Deze smartphone past natuurlijk uitstekend bij de doelgroep van mijn boek: Met je smartphone het bos in . Daarom zou ik hem graag willen testen. Hoe werkt hij in het bos, hoe zijn de foto's etc. En hoe test je dat? Door hem mee te nemen tijdens een geocache met mijn zoon van 12 natuurlijk!

 18. Mijn tester zou mijn zoon Dylon van 5 zijn en zoon Evan van 2 mag assisteren. Ze kunnen beide al goed met de tablet omgaan maar… Dit is een Windows en hier zijn veel minder app's voor te vinden. Dylon moet de letters leren maar vindt oefeningen in boekjes niet leuk. Op de tablet wel maar helaas zijn dit niet de schoolletters en ook in het Engels.

 19. Gaaf artikel hoor! Ik zou mijn moeder kunnen laten testen want die is zo a technisch als een loden deur maar ik denk dat ze het kwijt is voor ik je een A4 review kan geven over de phone…..

 20. Ik zag de fot op Facebook toen jullie hem ontvingen. Heb de Whoop dezelfde avond nog als tip meegegeven aan een vriend. … nog zonder hem zelf getest te hebben haha. Zou de Whoop graag een drie-generatie-test laten ondergaan met mijn vader van 76, mijzelf (46) en zoon Pim van 14 als proefpersonen. Benieuwd naar de verschillen!

 21. WAUWIE! Dit is echt HELEMAAL TE GEK WeConnect!! Wat een PRACHTIG toestel geven jullie weg.. helemaal GAAF! En ook nog eens vrijdag.. als ik jarig ben Ik ga hééééééééééééél hard HOPEN dat jullie mij een WAANZINNIGE verjaardag gaan bezorgen Mijn dochtertje is 12 febr. jarig en helemaal gek van mobiele telefoons! Maar de mijne krijgt ze niet Die wijsneus gaat dit helemaal TE GEK vinden…!!wat een DROOM voor haar die uit zou komen! wat een GEWELDIG cadeau zou dat zijn SPANNEND! Zojuist een klik op die "Vind ik leuk" knop gegeven, dussuh, die DIKKE LIKE was van mij Dat jullie maar veel nieuwe fans erbij mogen krijgen! Fijne avond, liefs Nathalie

 22. Telefoon door kids laten testen… briljant! In aanvulling op jouw (jongere) kids staan hier 2 meiden paraat (van 11 en 12) met al enige smartphone ervaring. Waarmee ze de Whoop moeiteloos aan een 'serieuze' stresstest zullen onderwerpen. En natuurlijk kunnen vergelijken met hun huidige toestel. En als ik ze lief aankijk schrijven ze zelf nog de review ;). Alleen even bedenken hoe ik dat toestel dan in 2-en deel…. Groetjes!

 23. Mijn uiterst kritische, eigenwijze, uiterst assertieve, en welbespraakte ‘Smarty ass-es’ van respectievelijk: 9, 7 en 2 1/2 jaar oud zijn wat mij betreft dé ideale testers. Nemen geen blad voor de mond. Hebben (helaas! voor hun ouders…

 24. Mijn uiterst kritische, eigenwijze, uiterst assertieve, en welbespraakte ‘Smarty ass-es’ van respectievelijk: 9, 7 en 2 1/2 jaar oud zijn wat mij betreft dé ideale testers. Nemen geen blad voor de mond. Hebben (helaas! voor hun ouders…) vaak gelijk als het gaat om smartphones, tablets, laptops, flappy birds etc etc… Ik kan niet wachten om hen te filmen tijdens het testen !!

  Sociale groet terug,
  Juul Donk-Payer

 25. Jeeeeetje zeg.. Dit is wel een hele toffe actie van WeConnect en wat een ontzettend mooie prijs! WOW! ik zou mijn kleine meisje hem dolgraag willen laten testen! wat gaaf zeg.. dit gaat ze echt SUPER vinden! Je zou ’t maar winnen zeg!Nou wie niet waagt, wie niet wint! Liked en shared.. Nu maar héééél hard duimen! Echt helemaal TOP zeg

 26. Mijn uiterst kritische, eigenwijze, uiterst assertieve, en welbespraakte 'Smarty ass-es' van respectievelijk: 9, 7 en 2 1/2 jaar oud zijn wat mij betreft dé ideale testers. Nemen geen blad voor de mond. Hebben (helaas! voor hun ouders…

 27. door mijzelf ik heb ook geen smartphone en geen idee hoe het werkt,maar eigenlijk kan het niet meer om niet mobiel bereikbaar te zijn dus wil eigenlijk wel de stap nemen om er toch eentje aan te schaffen

 28. Wat vet is dit zeg !! Wat een SUPER VETTE prijs ik laat hem testen door Johanna Vermeulen. Ze is super goed met telefoons zelf kom ik er HELEMAAL niet uit. Ik ben echt een leek met dat ding en daarom vind ze het dan ook zo leuk dat ze mij ermee kan sarren we liggen vaak helemaal in een deuk omdat ik weer is voor de zoveelste keer een domme actie uit heb gehaald en dan heb ik gelukkig mijn reddende engel om mijn probleem op te lossen. Dus jullie zullen een goeie aan haar hebben ze weet echt alles !!! Naja heel veel . Ik ga voor haar duimen

 29. Ik zou 'm laten testen door m'n moeder van 72. Ze kan al sms'en en wil graag over op smart, maar vindt ook beetje eng. Ivm haar suikerziekte en hierdoor regelmatig omvallen, zou ik benieuwd zijn naar bereikbaarheid in de grensstreek en eventuele apps voor terugvinden e.d.

 30. Leeuk zo’n Woop, dan zou Carlijn ( 9jr) de juffen op haar school kunnen uitleggen hoe socrative student gebruikt moet worden en dat de toetsjes die ze maken ook via google gemaakt kunnen worden. Laat de leerling van 9 de juf iets leren. Succes met de loting :-)
  O, ja mijn twitter account = jreulen

 31. Hahaha Marcel wat een geweldig leuk verhaal ;-)

  Tjong wie zou ik hem laten testen ??
  Ik zou wel verschillende mensen op kunnen noemen die hem zouden kunnen gaan testen.
  Maar misschien zou ik hem ondanks net mijn nieuwe iPhone zelf ook wel gaan testen.

  Maar net zo als jullie oudste is mijn jongste ook aan het sparen voor een echte eigen smart foon ipv altijd de afdankertjes te krijgen.

 32. Ik zou hem laten testen door mijn vader van 77 :-) Hij is zo modern dat hij facebook heeft maar loopt nog wel rond met een bejaard mobieltje. Zijn kleinkinderen willen graag dat opa (net als oma) ook in de familie whatsapp groep komt maar dat kan nu niet.

 33. Tja Marcel, ik vrees dat ik vreselijk ouderwets ben. Ik heb een gsm waar ik alleen maar mee bel of sms. De internetoptie gebruik ik niet. Mijn kleinkinderen zijn straks vast eerder thuis op de Whoop smartphone dan ik.

 34. De Whoop zou ik heel graag willen uitproberen met mijn leerlingen! IK werk in het speciaal voortgezet onderwijs. Op een school voor verstandelijk beperkte kinderen. Een heleboel stoere jongens en meisjes waarbij smartphones natuurlijk helemaal hip zijn! Hoe gaaf is het om aan de hand van de smartphone en leuke apps ze aan de slag te krijgen! Dat is pas motiverend!!
  Ik ga heel hard voor ze duimen!

 35. Ik heb er best wel lang op zitten broeden. Wie oh wie zou ik de smartphone laten testen? Wilde natuurlijk meteen heel hard mezelf roepen…
  Zoon 1, puber van 13? Nee toch maar. Veuls te verwend. Zoon 2, 10 nee ook maar niet. Denk dat daar niet zoveel andere resultaten uitkomen als bij de kids van jou Marcel. Vader van 64? Nee ook maar niet. Wel een boeiend studievoorwerp zeg maar. Toch nee want hij heeft zo'n hekel aan die digitale apparaten, ik denk serieus dat hij deze Whoop Smartphone binnen een uur in de hoek gooit, letterlijk gooit…dus! En waar ik nu eigenlijk wel erg benieuwd naar ben is hoe houdt deze smartphone het in extreme omstandigheden?? En toevallig ga ik binnenkort (over een paar weken) skieen in Zwitserland, voor het eerst dus valpartijen gegarandeerd! Heel handig een vriend van mij is skileraar en geeft mij mijn eerste lessen. Dus ik laat hem de Whoop testen als hij van de zwarte piste afskied, mijzelf de Whoop testen tijdens mijn eerste les. Samen testen hoog boven op de berg, al glijdend met een slee naar beneden en tijdens apres-ski. En en en natuurlijk maak ik met de Whoop een reisverslag vanaf vertrek tot terugkomst. Testen of ie geschikt is voor Plogs, FB statusupdates, Whatsapp en of ie het dus houdt tijdens extreme omstandigheden. Ps ik zorg voor een extreme protection case, hebben ze vast voor de Whoop. Whoop op avontuur, Whoop op reis!

 36. Lijkt me wel iets voor mijn neefje van 7. Wil al heel lang een dure smartphone, maar zijn vader gooit alles wat van zijn ex (mijn zus) af komt weg/kapot.

 37. Whoopwhoop! Ik heb genoeg oppaskinderen die de Whoop kunnen testen. Julia van 7 wil denk ik heel graag zelf filmpjes maken, Jacob van vijf vind taalspelletjes leuk, Berber van 7 kan de youtube functie uitgebreid testen en Lara van bijna 3 zal denk ik foto's van zichzelf gaan maken. En als ik niet oppas… Kan ik er altijd zelf nog mee spelen.

 38. Hey Marcel, superleuke actie!! Ik moet eerlijk zeggen dat ik in eerste instantie ernstig afgeleid was door die leuke kneuterige handjes en de nog meer kneuterige vingertjes van Isa (volgens mij dóe je het erom! ;-) ) en daar dus de eerste keer dat ik de filmpjes bekeek meer op lette dan op de telefoon zelf! Maar zoals gezegd een superleuke actie én een goed idee om de telefoon door kinderen te laten testen. Ik denk hier thuis twee goede kandidaten te hebben. Dochterlief van 12 heeft mijn oude telefoon en gromt en gruwelt van dat ding, omdat ie steeds vastloopt en/of uitvalt. Naast het feit dat dat erg irritant is voor haar, vind ik het ook niet zo prettig dat ze dus nog steeds niet altijd bereikbaar is of mij kan proberen te bereiken. Zoonlief van 15 is sowieso gek op alles wat mobiel en nieuw is en persoonlijk heb ik liever dat ie een telefoon uit gaat testen dan dat ie mij en mijn geduld uittest… :-P Nu nog alleen uitvogelen wie van de twee in aanmerking komt voor die telefoon…dát wordt dan míjn test! Liefs, Annette

 39. De winnaar van de Whoop smartphone is Marc Schokker met gebruikersnaam ijsbeertje. Ik hoop dat je zoon Pepijn 'm tot het uiterste test! Veel plezier ermee namens m'n kinderen, de bloggers van 42bis, de redactie van 42bis en mijzelf.

  We houden contact vwb de review.

Comments are closed.

Dit artikel is 25.119 keer gelezen