Red de cheerleader, red de wereld…….nog een keer? Heroes Reborn, het vervolg op de hitserie Heroes, werd afgelopen zondag met behulp van een verrassingsreclame tijdens de Olympische Spelen bekend gemaakt. Ga jij in 2015 het vervolg bekijken?

Heroes, hoe het begon

Het begon ooit met verschillende mensen (van een jonge cheerleader tot een kunstenaar, van een senator tot matriach op leeftijd)  die na een vreemde zonsverduistering buitengewone gaven (zoals telepathie, toekomst voorspellen, tijdreizen en kunnen vliegen) krijgen. Dit is in een notendop waar het om draait in de serie Heroes: normale mensen die er achter komen dat ze speciale krachten bezitten. Je volgt de verschillende karakters door de seizoenen waarbij ze steeds meer ontdekken dat ze krachten hebben waarmee ze de wereld van de ondergang kunnen en moeten behoeden. De serie heeft gelopen van 2006 tot en met 2010 en heeft in die periode meerdere prijzen gewonnen waaronder Emmy Awards, Golden Globes, People’s Choice Awards, en British Academy Television Awards.

Heroes Reborn, een waardig vervolg?

Dit is een cryptische trailer die door NBC is vrijgegeven maar helaas is er niet heel veel meer bekend over de manier waarop het vervolg vorm zal krijgen. Ook is het nog niet bekend of de originele hoofdrolspelers terug zullen keren in deze 13-delige miniserie. Wat wel bekend is, is dat de verhaallijn geheel op zichzelf zal staan. In de aanloop naar 2015 zal NBC een digitale serie lanceren waarin de nieuwe verhaallijnen en karakters geïntroduceerd worden. Het officiele Heroes twitteraccount maakt in ieder geval al reclame voor de serie. Wil je dus op de hoogte blijven, kan ik je aanraden deze te volgen.

0 Shares:
1 comment

Comments are closed.

Dit artikel is 10.918 keer gelezen