In Heroes of Camelot is het de bedoeling dat Camelot weer teruggepakt wordt van de Zwarte Ridder. Koning Arthur en Merlijn hebben alle helden opgeroepen om de Zwarte Ridder te verslaan. Ben jij de held die Camelot bevrijdt?

Het Spel

In deze kaart-gebaseerde game is het de bedoeling je team te verbeteren door de juiste kaarten te kiezen. Elke kaart heeft zo zijn eigen voordelen, sterke en zwakke punten. Ben jij in staat je kaarten zo uit te balanceren dat je de Zwarte Ridder kan verslaan? Naast het verslaan van de Zwarte Ridder in de campagne, is het ook mogelijk om de strijd aan te gaan met andere ridders in de arena en zo je macht te vergroten.

Downloaden

Het spelen van Heroes of Camelot is gratis, maar het is mogelijk sommige onderdelen van het spel te versnellen/verbeteren met behulp van in-app aankopen.

 

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 6.639 keer gelezen