Het jaar 2841, een nieuw hoofdstuk begint in de historie van de mensheid gedurende onze ontdekkingsreis naar het einde van het universum en de verste sterren. Word jij de leider die de mensen tijdens deze reis leidt?

Word de beste commandant ooit!

In een futuristische setting neem je de taak van commandant op je. In het begin zijn nog veel van de mogelijkheden geblokkeerd maar door verschillende missies – in de vorm van een verlengde tutorial – leer je de verschillende onderdelen kennen. Langzamerhand deblokkeer je de verschillende onderdelen en kom je verder in het spel. In eerste instantie speel je vanuit de invalshoek van één speler. Toch zitten er in de loop van het spel meerdere MMO- elementen (Massive Multiplayer Online) verwerkt die ervoor zorgen dat het spel spannend blijft. Zo kan je lid worden van een alliantie, planeten van andere spelers bezetten en jezelf bewijzen in de arenagevechten tegen andere commandanten. Heb jij het in je om de beste commandant te zijn?

Downloaden

Galaxy Legend is geheel gratis te spelen maar je kan onderdelen versnellen met behulp van in-app aankopen.

 

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 7.107 keer gelezen