Heb jij het geheugen van een goudvis, maar moet je voor je werk (of bruisende privéleven) vaak in verschillende steden zijn? Dan is de kans groot dat je vaak vergeet waar je je auto hebt geparkeerd. Dat heeft wel weer als voordeel dat je de betreffende stad gelijk goed leert kennen door de speurtocht opzoek naar je auto. Met WheresMyCar zul je voortaan gewoon de VVV moeten betalen voor een rondleiding door de stad.

Dude where’s my car?

WheresMyCar is een snuggere app: op het moment dat jij geparkeerd hebt, vraagt de app of hij de betreffende locatie voor je moet opslaan. WheresMyCar weet dit omdat hij in de gaten heeft dat je niet meer aan het rijden bent. Pas op dat moment gaat de GPS aan om je exacte locatie vast te stellen. Op deze manier zorgt WheresMyCar er ook voor dat het niet heel je batterij opvreet.

Je kunt ook notities toevoegen; handig voor in parkeergarages zodat je weet op welk niveau je staat. Ook is het mogelijk je parkeerlocatie te bekijken via Google Street View en kun je handmatig parkeerlocaties toevoegen.

Om ervoor te zorgen dat de app je niet iedere keer bij je eigen huis of werkadres gaat lopen piepen kun je adressen toevoegen aan een ignore list.

Ben jij dus die goudvis met een rijbewijs, probeer snel  WheresMyCar .

Wheresmycar_1 Wheresmycar_2 Wheresmycar_3

Downloaden

WheresMyCar is gratis en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers. Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 6.715 keer gelezen