Vol goede voornemens beginnen we aan het nieuwe jaar. Sporten is er daar vaak ook één van. Als jij meer doet dat een beetje suf in het fitnesscentrum hangen, kun je met Coach’s Eye mooi bekijken hoe je je techniek kunt verbeteren.

De functionaliteit van Coach’s Eye is simpel; het gebruikt de camera van je smartphone om video-opnamen te maken van jouw gesport. Door middel van slow motion en een groot scrollwiel waarmee je beeldje voor beeldje door de opname kunt gaan, zie je precies wat er aan je techniek schort en waar er verbetering mogelijk is.

Je kunt ook (lood) lijnen op de filmpjes tekenen om te zien of je wel recht staat, bepaalde delen uitlichten, of er wat bij tekenen. Vervolgens kun je het filmpje met deze analyse opslaan. Voor deze “extra” tools betaal je wel ongeveer anderhalve dollar per stuk, of  vijf dollar voor het hele setje. Aan de andere kant was de app zelf eerst ook $ 5,- en die is nu gratis.

Ik heb er bij mijn Crossfit training, en dan met name bij het gewichtheffen, er veel aan gehad. Ik zou zeggen; geef je goede voornemens een steuntje in de rug en probeer het uit!

Coachs Eye_1 Coachs Eye_2 Coachs Eye_3

Downloaden

Coach’s Eye is gratis en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 7.591 keer gelezen