Je hebt al genoeg om over na te denken. Dus is het fijn als je telefoon met je meedenkt. Daarom is Google Now rete-cool! Nu is ook je homescreen (zelf) bewust. Aviate kijkt naar jouw gebruik en het tijdstip van de dag en bepaalt op basis daarvan welke apps jij nodig hebt.

Te slim voor zijn eigen bestwil

Aviate was tot voor kort een gesloten beta, maar om de overname door Yahoo te vieren hebben ze 25.000 extra invites beschikbaar gesteld. Download Aviate en vul de code YAHOO in, en als je snel genoeg bent kun je met Aviate spelen.

Het idee achter Aviate is mooi. Ik houd van een telefoon die met me meedenkt. Aviate doet dat door een aantal “scenes” te definiëren zoals thuis, op het werk, onderweg en ‘s nachts. Afhankelijk van de context en jouw gebruik bepaalt Aviate welke scene er van toepassing is, en welke apps er dan getoond moeten worden.

Bovenin heb je een soort werkbalk waar Aviate je allemaal handige dingen toont en die je kunt gebruiken om de huidige scene uit te klappen. Zo krijg je toegang tot alle functionaliteit. Wat minder handig is, is dat Aviate je niet toestaat om zelf apps toe te voegen aan een bepaalde scene. Je moet het maar doen met wat Aviate voor jou geschikt acht. Zoveel bijdehandheid verwacht je normaal alleen van Apple producten.

Wie weet is Aviate wel helemaal jouw ding. Probeer het snel uit voordat de invites op zijn!

Aviate

Downloaden

Aviate is gratis en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 6.535 keer gelezen