Je leven is al hectisch en druk genoeg. Daarom is het fijn als je de tijd goed in de smiezen kunt houden, zonder dat het je een bak stress oplevert. Met 12Hours bereik je allebei en zweef je helemaal zen de dag door.

Slim klokkie

12Hours is een klok-widget die je op je homescreen kunt plaatsen. Wat 12Hours bijzonder maakt is dat hij door middel van gekleurde secties van de klok laat zien wanneer je volgende afspraak is, en hoe lang deze duurt. Super simpel, maar heel erg effectief. Zo houd je mooi overzicht, zonder dat je homescreen helemaal vol zit met allemaal drukke widgets.

12Hours

Downloaden

12Hours is gratis en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 6.616 keer gelezen