We zijn er ingetrapt. Ik althans. De ruzie in het vliegtuig tussen Elan Gale en Diane in 7A blijkt een hoax te zijn. Elan Gale ‘onthulde’ 3 december via Twitter een lege stoel.

Enkele dagen geleden verschenen er meerdere tweets van Elan online waarin hij zich uitliet over een medepassagier op een vlucht. Hij was zwaar geïrriteerd en ondernam actie tegen Diane in stoel 7A. De conversatie werd volop gedeeld en het commentaar op zijn aanpak bleef niet uit. Was het terecht wat Elan deed? Ging hij te ver?

Diane onthuld…?

In reactie op Elan’s tweets, overigens producer van The Bachelor, The Bachelorette en Bachelor Pad, verscheen er vervolgens een bericht online van iemand die beweerde dat Diane zijn/haar nicht is en aan kanker lijdt. Het zou haar laatste Thanksgiving zijn. “Thanksgiving has always been Diane’s favorite holiday, and her comment about the stuffing is true- she was the “keeper of the family recipe” and all of her nieces were planning to be instructed (one more time) in the mysterious ways of Auntie Diane’s stuffing. Since she missed her connecting flight, this did not occur.” Heel dramatisch allemaal. Maar blijkbaar een hoax op een hoax.

En zo verscheen er op 3 december deze tweet, inclusief tikfout.

Elan Gale Diane

 

Gefrustreerde tweeps

Opnieuw zijn mensen boos. Deze keer niet omdat Elan een pestkop zou zijn, maar nu omdat hij het internet vervuilt. Tja… Veel mensen hebben van deze nep-ruzie genoten. Evenals van zijn blind date en de ruzie met zijn buren. Maakt het dan echt uit dat het niet waar is? Of voelen mensen zich gewoon een beetje dom omdat ze er in getrapt zijn? Waar of niet waar, ik vond het mooi vermaak.

0 Shares:
Dit artikel is 6.198 keer gelezen