Deze week op Reddit: hoe de Grand Canyon er ook uit kan zien, een goede tip voor mensen die het haten om verjaardagskaarten te schrijven en waarom je tegenwoordig een banaan moet gebruiken om de grootte van een object aan te geven.

Andere Grand Canyon

Al jaren is het mijn droom om de Grand Canyon in real life te zien. Maar hoe zuur zou ik zijn geweest als ik er deze week speciaal voor naartoe gereisd zou zijn?! Afgelopen dinsdag zag de Grand Canyon er namelijk zo uit. Natuurlijk ook een heel gaaf gezicht (het gebeurt immers maar een keer in een decennium), maar god… Wat zullen sommige toeristen zuur zijn geweest. Behalve de Japanners, die je trots op het plaatje ziet poseren. Die vinden alles goed, als ze er maar een foto van kunnen maken.

 Verjaardagskaarten

Gefeliciteerd met je xx-e verjaardag!“, “Hoera, weer een jaar erbij!“, “Van harte gefeliciteerd van ons allemaal!“. Komen deze onoriginele leuzen op verjaardagskaarten je ook de neus uit? Haal dan eens inspiratie uit dit geweldige kaartje. Natuurlijk ook aan te passen voor je liefje, een tante, opa, buurman, oma of collega. Oh, en handgeschreven maakt het het kaartje natuurlijk nog persoonlijker.

Plaatje van de week

jjOAjZQ

Hartstikke normaal.

Banana for scale

Enige tijd geleden kwam dit plaatje voorbij op Reddit. Blijkbaar wilde de vriendin van de fotomaker dat meneer iets bij de pizza legde ‘for scale‘; om aan te geven hoe megagroot deze pizza wel niet is (dat is ‘ie trouwens wel echt). Waarom de fotomaker ervoor koos om er vervolgens een bananenschil bij te leggen, is voor iedereen een raadsel. Wel werd er een nieuwe hype geboren. Tegenwoordig gebruikt iedereen op Reddit een banaan om de grootte van een object aan te geven. Bijvoorbeeld om aan te geven hoe groot de banaan wel niet is, hoe groot de weiner mobile is, hoeveel inkopen iemand heeft gedaan op black Friday en een man bij een deur. En dit mooie woordgrapje maakt het helemaal af.

Tot slot

Een mooie aangepaste advertentie, een supermooie eierschil (met 20.000 gaatjes), een nieuwe feestdag is geboren en de waarheid van het sokken wassen.

0 Shares:
Dit artikel is 4.583 keer gelezen