Sint Maarten is een prachtig eiland en niet alleen dat, ook korte tijd host voor het adres ThePirateBay.sx. De piraten hebben het afgelopen jaar een kat-en-muis-spel gespeeld met de autoriteiten en verhuisden regelmatig van extensie: van .ac, .sx, .gl en .is en zijn nu geland in Peru (.pe).

Daar doen ze zaken met lamula.pe (zie op de site ook het logo aan de linkerkant), een partij die – voor zover mijn Spaans reikt – dezelfde onderwerpen als de Piraten van belang vindt. Het is de vijfde domein-verhuizing in het afgelopen jaar en laat zien dat ze hun tagline serieus nemen: “The galaxy’s most resilient bittorrent site”.

Surfen naar de Bay matey

Voor wie het nog niet is gelukt om via alternatieve wegen bij ThePirateBay.pe te komen, vind je hier meer informatie en uitleg. Voor wie al dat gedoe zat is, is er de PirateBroswer: hiermee kun je met verscheidene gemakjes om de blokkade heen. Niet dat we zeggen dat je dat allemaal moet doen, maar mocht je er zin in hebben dan kan het dus gewoon.

Bron

0 Shares:
Dit artikel is 2.750 keer gelezen