Diep in gedachten zit ik naar buiten te kijken. Ik kijk door de regendruppels op het raam naar de bomen die gebukt gaan onder de harde wind. Het is perfect weer voor een warme kop chocolademelk. Met marshmallows.

En als ik dan toch los ga op deze winterse lekkernij dan doe ik dat het liefst in stijl. In mijn chocolademelk drijven namelijk marshmallows waar mijn favoriete Instagramfoto’s op zijn geprint.

Boomf: Instagramfoto's op marshmallows

Boomf

Nu ben je natuurlijk benieuwd hoe dit werkt en eigenlijk is het heel simpel.

  1. Log in op Boomf met je Instagramaccount;
  2. Selecteer 9 foto’s;
  3. Reken 15 euries af;
  4. Je zit er warm bij deze winter.

Made in Belgium

Helaas is deze zoetigheid alleen verkrijgbaar in het Verenigd Koninkrijk, maar bij Boomf zijn ze druk bezig om de marshmallows wereldwijd beschikbaar te maken. Wel pijnlijk als je weet dat de marshmallows bij onze buren gemaakt worden.

Boomf: Instagramfoto's op marshmallows

Meer met Instagramfoto’s?

Het is leuk om te zien dat een online applicatie als Instagram uitnodigt om tastbaar te worden. Eerder deze week schreef ik over 10 andere diensten waarmee je Instagramfoto’s kunt printen.

0 Shares:
Dit artikel is 4.348 keer gelezen