Rock Runners is een verslavend platform spel waarbij je op verschillende manieren levels moet zien te behalen en obstakels moet zien te ontwijken.

Leuk en verslavend

Als je games zoals ‘Subway Surfers’ of ‘Temple Run’ leuk vindt, ga je deze game zeker waarderen. Bij deze game is het de bedoeling verschillende levels te behalen. Voor elk level gelden weer andere criteria, van het halen van een bepaald percentage kristallen tot het niet oplopen van schade. Steeds krijg je 3 sterren die behaald moeten worden met elk een eigen onderdeel. Het voordeel bij de game is dat wanneer je bijvoorbeeld de ster behaald hebt voor het onder een bepaalde tijd afleggen van het parcours, je die niet nog een keer hoeft te halen.

Verder is het mogelijk om verschillende items te kopen – van de kristallen die je verzamelt – waarmee het halen van levels makkelijker kan gaan.

Downloaden

Rock Runner is een gratis game waarbij je – met behulp van een ingame purchase – het spel advertentie vrij kan maken. Rock Runner is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 5.349 keer gelezen