Tegenwoordig is er aan messaging apps geen gebrek. Maar wat nou als met 500 van je beste vriendjes en vriendinnetjes tegelijkertijd wilt kletsen? Veel apps snappen niet dat jij zo populair bent en houden al op met groepen van 50 personen. Maar Quad snapt jou. Daarom kun je bij Quad qwebbelen met tot 500 personen in een groep.

Mobiel realtime forum

Quad laat zich het beste omschrijven als een mobiel realtime forum. Dat maakt het uitermate geschikt om met grote groepen snel informatie te delen en discussies te voeren. Quad richt zich met het lanceren van de app in de V.S. nu ook vooral op collegegroepen, studentenverenigingen en sportverenigingen.

In de nieuwste versie van Quad kunnen discussies (quads) zich opdelen in sub-quads met afgeleide of verwante onderwerpen. Hiermee brengt Quad functionaliteit van fora binnen een chatprogramma, waardoor het geschikter is voor inhoudelijke, diepgravende discussie.

Ben jij graag een messaging-hipster? Laat Snapchat dan en spring op Quad voordat het hip is!

QUAD - Mobilize Your Groups - screenshot QUAD - Mobilize Your Groups - screenshot QUAD - Mobilize Your Groups - screenshot

Downloaden

Quad is gratis en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 4.155 keer gelezen