Deze week op Reddit: hoe een restaurant omgaat met een allergie, waarom ik niet beroemd wil zijn en altijd weer die eerlijke Canadezen.

Allergisch

Ik ben voor best veel allergisch. Het handige aan mijn allergie is dat ik me er meestal niet zo veel van aantrek en dus snotterend, hoestend of tranend een kamer vol met honden verlaat. Gelukkig beperken mijn allergische reacties zich ook meestal daartoe. Dat wordt anders als je bijvoorbeeld allergisch bent voor een wespensteek of, zeg, het eten van vis. Als je in een restaurant aangeeft dat je ergens zwaar allergisch voor bent, gaat het dan meestal vrij goed. De obers en koks houden er netjes rekening mee en je wordt niet op de brancard het restaurant uitgerold. Maar wat niet vaak gebeurt, is dat je via de bon leert hoe het personeel elkaar op de hoogte heeft gebracht van je allergie. Geniaal!

Te beroemd

Ik ben nog niet zo beroemd. Ik zeg bewust ‘nog’, omdat het mijn plan is om ooit rijk en beroemd te worden. Vooral rijk. Weet je wat, schrap bij nader inzien dat hele ‘beroemd’ maar. Want als ik beroemd word, weet ik niet of ik het succes wel aan kan. Mijn woorden zullen zo populair zijn dat iedereen aan mijn lippen hangt, terwijl ik toch het idee zal hebben tegen een soort muur te praten. Een beetje zoals deze vrouw zich moet voelen.

Plaatje van de week

FGNY4AJ

Ik wil niemand aanmoedigen, maar dit is wel erg slim. Inbrekers 2.0!

Eerlijke Canadezen

Op Reddit worden altijd grapjes gemaakt over Canadezen. Canadezen blijken namelijk heel eerlijk, beleefd en netjes te zijn. Zo eerlijk, beleefd en netjes dat wij (lees: de rest van de wereld) misschien zelfs een beetje jaloers zijn. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat als in Nederland een betaalautomaat bij een parkeergarage, de poortjes van de OV chip doorgang of de palen bij een tolautomaat stuk zijn, wij dit zouden doen. Rutte, kijk je mee?

Tot slot

Een kindje wilde graag als prullenbak verkleed met Halloween, een smog-vrije lucht in Beijing, naar brood ruikende shampoo en de hand is echt.

 

0 Shares:
Dit artikel is 3.926 keer gelezen