Laten we eerlijk zijn; wereldvrede is zó 1970. Je kunt elkaar veel beter overhoopschieten. En niet van veraf met een drone  maar gewoon ouderwets met een tank. Je kunt deze moordlust gelukkig ook virtueel kwijt op je Android device. 

Cartoon Tanks

De naam zegt het al; Tank Battles gaat over veldslagen met een tank. Elkaar lekker overhoop knallen dus. Wat er nieuw aan is, is dat je je eigen tank kunt ontwerpen. Wil jij je vijanden te lijf gaan in een pimpelpaarse tank met drie kanonnen dan kan dat! Je hebt misschien al begrepen dat Tank Battles niet de meest realistische oorlogs sim is, maar een meer cartoonachtige benadering heeft.

Tank Battles1 Tank Battles2 Tank Battles3

Je moet je door 80 levels heen worstelen om het spel te verslaan. Schiet je liever je vrienden overhoop, dan kan dat ook. En als je in een heel pacifistische bui bent kunt je ook samen met je vrienden de vijanden te lijf gaan. Realiseer je dat je om te winnen waarschijnlijk wel gebruik zult moeten maken van één van de vele in-app purchases, want het blijft natuurlijk wel een titel van Gameloft.

Tank Battles4 Tank Battles5

Downloaden

Tank Battles is gratis en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 4.523 keer gelezen