Alleen besjes verzamelen ontbreekt nog. Verder heeft Ridiculous Fishing alles in zich wat onze voorvaderen nodig hadden om te overleven, namelijk vissen en jagen.  Maar als ze dat hadden gedaan op de manier van Ridiculous Fishing waren we al lang uitgestorven geweest.

Volslagen idioot

Ridiculous Fishing is -zoals de naam al suggereert- maf. Heel maf. Het doel van het spel is om zo veel mogelijk visjes op te hengelen, om als je ze eenmaal boven water hebt gehaald, ze uit de lucht te schieten. Doe je dat goed dan verdien je centjes, waarmee je allemaal handigheidjes kunt kopen om je vissenjacht gemakkelijker te maken.

Ridiculous Fishing maakt gebruik van de accelerometer van je telefoon voor de besturing. Bereid je er dus op voor om als een idioot met je telefoon te staan zwiepen.

Je speelt het spel door als je je haakje in het water laat zakken zo veel mogelijk vissen te vermijden, daardoor kom je het diepste. Eenmaal een visje aan de haak geslagen begin je op te halen en dan wil je juist zo veel mogelijk vissies mee naar boven sleuren. En dan knal je ze uit de lucht. Simpel? Ja. Compleet gestoord? Ja. Zie je er uit als een idioot terwijl je dit aan het spelen bent? Ja!!

Kun jij nog wel wat hulp gebruiken om over te komen als een idioot, of ga je voor Next Level Batshit Crazy, download dan Ridiculous Fishing met de link hieronder.

httpv://youtu.be/wOhi5ZXV0sg

Downloaden

Ridiculous Fishing kost € 2,25 en kun je hier downloaden. Je kunt voor zo lang het duurt Ridiculous Fishing ook krijgen als onderdeel van de Humble Bundle waar je door ongeveer $5,- te betalen een hele bak spelletjes krijgt.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers. Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 4.533 keer gelezen