Meltdown is een top down shooter met geinige graphics en goede controls. En de hoofdpersoon lijkt op Johnnie Bravo met bakkebaarden en een Rambo-hoofdband, wat wil je nog meer?!?

Gemakkelijk knallen

Je bestuurt onze blonde held door te klikken waar hij naartoe moet lopen. Onderweg schiet hij vanzelf op vijanden die binnen bereik zijn. Als er obstakels zijn zal hij dekking zoeken, of er overheen springen, net wat nodig is. Als dit simpel klinkt; dat is het ook. Volgens mij noemen ze dat “intuïtief”. Als je meer controle wilt kun je er ook voor kiezen om gebruik te maken van de virtuele joysticks.

Meltdown1

In Meltdown heb je te maken met willekeurig gegenereerde levels, wapens die je kunt upgraden en drie typen strijders waar je uit kunt kiezen: soldaat, ingenieur (de genie voor alle militairen onder jullie) en een hospik. Als je het spel een beetje onder de knie hebt kun je ook online gaan en samen met drie anderen de strijd aangaan.

Meltdown is gratis en ik heb nog geen advertenties of in-app purchases mogen ontdekken. Dus ik zou zeggen: probeer het uit!

Meltdown2 Meltdown3

Downloaden

Meltdown is gratis en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 4.066 keer gelezen