Wat werden ons mooie foto’s gestuurd. En wat verlangden we opeens terug naar onze jeugd. Maar we hadden geen tijd om al te lang te treuren over voorbije dagen, want er moest een winnaar worden gekozen voor de retro-gadget-wedstrijd. Na een ronde van stemmen door de goegemeente, bepaalde uiteindelijk de 42Bis jury wie we met de BeatsAudio headset t.w.v. € 199,- gelukkig gaan maken. Een prijs die mogelijk werd gemaakt door WhatsCall, laten we dat ook niet vergeten.

Maar voordat we die winnaar benoemen, wil ik je graag nog even de vijf inzendingen met de meeste stemmen laten zien.

walkman
Sony walkman/radio
Wie zou er nu nog met zo’n Walkman willen/durven rondlopen. Ik denk dat ik hem aangekocht heb begin 1980.
polaroid
Polaroid
I ♥ deze gadgets. Ik heb ze van me ouders gekregen en zal ze daarom ook nooit wegdoen. We hebben velen polaroid foto’s in onze foto albums zitten, maar me ouders werden er ook wel eens gek van vertelde ze als de foto’s eruit kwamen, en het geduld er niet altijd was dat er weer een vinger zichtbaar was :)
philipsSavvy-foon
Philips Savvy Foon
Ik werd gék van deze Philips Savvy (1999) en had hem allang in een donkere hoek gegooid, maar vandaag kwam ik hem opeens weer tegen.. Wat bleek; De brokken van mijn kat waren op! Hij bestelde alvast nieuwe :-) Hij vond de gadget totáál niet ouderwets! Hij is namelijk precies even oud als de Philips Savyy!
koptelefoon
Koptelefoon
Mijn Allereerste koptelefoon gekregen als kind. Ik ben nu 55 dus reken maar uit. Trots was ik ermee met deze GROTE doppen op me oren, en kon mezelf er toen helemaal muzikaal mee bekoren. Ik bezit hem nog steeds, zgan in originele doos . De kinderen verklaren me voor gek: “Pa heb jij daar echt mee op gezeten”? Jazeker, dit heette in mijn tijd nu : “Vet, “Gaaf” en “COOL”
Commodore64
Commodore 64
Mijn geliefde Commodore 64 uit 1982 heeft mij al veel pijn bezorgd. Ja, pijn. Het vervangen van chips met je vingers is geen pretje!

De winnaar

Het spande erom en er zijn nu bis’ers die geen woord meer met elkaar willen wisselen, maar de winnaar is uiteindelijk…….de Commodore 64 – die was gewoon niet te versmaden. Winnaar Luuk Schelvis ontvangt binnenkort die mooie headset bij hem thuis. Gefeliciteerd Luuk: je bent bij deze ere-bis’er!

Over de sponsor: WhatsCall

Met WhatsCall kun je wereldwijd extreem goedkoop  bellen via je mobiel naar elk nummer dat je wilt. Het mooiste aan de app is dat je vrienden het niet hoeven te downloaden, je kunt ze ook bellen als zij het niet gebruiken.

Wij raden je aan hen van WhatsCall te overtuigen. Je bespaart met deze app namelijk tot 80% op je belkosten. Dat gun je je vrienden ook!

WhatsCall in het kort:

  • De app is gratis én je krijg alvast 50 cent beltegoed van om mee te starten. Met de Whatscall-tarieven kun je daar een mooi gesprek mee voeren.
  • Whatscall biedt kwaliteit: de geluidskwaliteit van WhatsCall is kristalhelder.
  • Geen verborgen kosten: het maakt niet uit waarvandaan je belt, je betaalt alleen voor waar je héén belt.
  • Zeg maar dag tegen die nare telefoonrekening: WhatsCall is een prepay systeem. Je houdt dus veel beter in de hand wat je betaalt.
  • Anders dan bij sommige andere bel-apps hoeven je vrienden het niet te downloaden om ze te kunnen bellen!

WhatsCall kun je hier downloaden voor zowel Android als iPhone.

0 Shares:
1 comment

Comments are closed.

Dit artikel is 4.037 keer gelezen