Een goede vraag breekt de week. Althans, daar hoop ik op. Daarom dus elke woensdag een weekbreker. Omdat het weekend nog net té ver weg is en het vorige weekend net iets te lang geleden.

Hoe werkt het? 
Kind, het is supersimpel: wij leggen jou – onze lezers – elke woensdag een vraag of kwestie voor.  Van jou hopen we jouw visie of antwoord te krijgen in de comments/reacties. Je mag zo lang of zo kort als je wilt antwoorden en het mag anoniem of met je Personal Branding Powers helemaal aan. Kortom, vertel ons op jouw manier wat je vindt.

En dan de vraag:

De website Verse Reclame vertelt ons dat inhakers aan inflatie onderhevig zijn. En daar heeft blogger Gonnie natuurlijk een beetje gelijk in. Elke dag is er wel weer een bedrijf dat al inhakend een weg naar veel aandacht probeert te banen. Worden we met z’n allen niet een beetje inhaker-moe? Of blijft het eigenlijk wel leuk. Oftewel: is de inhaker morsdood of still alive?

 


De vraag van deze week werd aangedragen door Joyce Jansen.

Heb jij een vraag die je graag aan onze lezers wilt voorleggen? Laat het ons dan weten (let op, de vraag moet algemeen genoeg zijn om voor meerdere mensen interessant te zijn)


Geschreven door