Deze week op Reddit: de ontdekking van een ondergrondse kerker, kruipende honden en een uit de hand gelopen titel.

Ondergrondse kerker

Ooit, op een zwarte en druilerige dag, plaatste iemand op Reddit foto’s van een kluis. Een kluis die hij had gevonden in een geheime ruimte in zijn nieuwe woning. Een zeer mysterieuze kluis, waarvan iedereen op Reddit wilde weten wat erin zat. Iedereen was dagen van slag. De kluis was topnieuws. Iedereen had het erover en wachtte met smart op het verlossende antwoord. Maar langzaamaan werd duidelijk dat de originele poster niet meer zou reageren. Niemand op Reddit zou ooit weten wat er in de kluis zat. Tot op de dag van vandaag is de pijn nog van de meeste gezichten af te lezen.

In ieder geval was er een nieuwe hype geboren. Op Reddit kwamen steeds meer posts met mensen die een kluis hadden gevonden, een geheime deur hadden ontdekt of tegen een verborgen ruimte waren aangelopen. Een ondergrondse kerker werd echter nog niet eerder gespot. Sinds ik deze post heb gelezen, doe ik nu steeds alsof de berging in ons appartementencomplex onze geheime kerker is. Het nadeel is alleen dat ‘ie niet ondergronds is en geen kerker. Maar het gaat om het idee. Ik ben gewoon jaloers.

Kruipende honden

Ik ben niet zo’n kinder-mens. Als iemand een baby in mijn armen stopt ben ik alleen maar bang dat ik ‘m laat vallen, ik zou niet weten hoe je een luier moet verschonen en ik kan gewoon niet een hele dag luisteren naar vrouwelijke collega’s die het alleen maar over kinderen hebben. Anyway, ik heb wel zeer verliefd gekeken naar dit plaatje. Het is mij alleen nog niet duidelijk of de honden daadwerkelijk bezig zijn met het imiteren van de baby of dat ze juist een manier bedenken om zo geruisloos mogelijk op hun prooi af te kunnen gaan.

Plaatje van de week

O2vJDu0
Dogbese

Uit de hand gelopen titel

Ongeveer een week geleden plaatste iemand een plaatje met als titel ‘This guy is mowing the grass at the Lincoln Memorial right now. Someone give him a medal‘. Ik neem aan dat het grasgebied rondom de Lincoln Memorial zo groot is dat maar weinig grasmaaiers zich eraan durven te wagen. Maar deze man dus wel. En volgens de poster verdient deze man daarom een medaille. Waarop een andere Redditor reageerde met dit plaatje. Speciaal gemaakt voor deze grasmaaiende meneer. En met een beetje uitzoekwerk (zie tekst in het gele gebied), is de meneer op de foto ook daadwerkelijk gevonden, zodat de medaille aan hem overhandigd kan worden. En precies dit is waarom ik houd van Reddit.

Tot slot

Op zoek naar een rat, half opgevreten worden door een papegaai, iets leuks voor mensen met hoogtevrees en… aaaaaaaaahwwwwww.

Nou dag he, tot volgende week!

PS: Mijn vakantie was top. Afrika is geweldig. Zelfs zonder internet.

0 Shares:
2 comments
  1. Hihi, ik kijk eigenlijk nooit op Reddit, maar sommige dingen zijn inderdaad best lachen.
    "Ik neem aan dat het grasgebied rondom de Lincoln Memorial zo groot is dat maar weinig grasmaaiers zich eraan durven te wagen." Girl, ben je zo lang weggeweest van de bewoonde wereld? Door de shutdown worden de memorials in de USA niet meer bijgehouden door de normaliter daarvoor betaalde ambtenaren. Deze meneer is een patriottische vrijwilliger.

    1. Haaa, bedankt voor de toelichting! Ik vroeg me al af wat de precieze reden was. Tijdens de start van de shut down was ik op vakantie en heel eerlijk gezegd heb ik me er daarna niet zo mee bezig gehouden. Maar zo heb ik wel weer wat bijgeleerd! Namelijk dat patriottische Amerikanen zo patriottisch zijn dat ze vrijwillig een grasveld gaan maaien.

Comments are closed.

Dit artikel is 3.545 keer gelezen