Hyves gaat vanaf 2 december dit jaar door het leven als platform voor online games. Geen krabbels en buzzes meer, want Hyves houdt op met bestaan als sociaal netwerk.

Dit blijkt uit het persbericht van Hyves.

Van sociaal netwerk naar speelhal voor kinderen

Ooit was Hyves het grootste sociale netwerk van Nederland. Eind 2010 kwamen er bijna 9 miljoen bezoekers per maand langs. Begin dit jaar waren dat er nog maar 2,8 miljoen. De huidige bezoekers besteden meer dan 70% van hun tijd aan het spelen van spelletjes. Vandaar dat het ooit zo grote sociale netwerk omgebouwd gaat worden tot speelhal.

Miskoop van TMG

De Telegraaf Media Groep kocht Hyves in 2010 voor 43 miljoen euro. Veel plezier hebben ze niet gehad de website. Sterker nog, vorig jaar heeft het concern 36,5 miljoen euro af moeten schrijven op het sociale netwerk.

Geen krabbels meer

Ik zal ze missen, de krabbels, de buzzes en de dansende bananen. Stiekem heb ik mijn account nooit willen verwijderen, want ik had stiekem de hoop dat er nog iets van te maken was. Maar online spelletjes spelen? Dat is niet aan mij besteed.

Hyves, het gaat je goed. We hyven!smiley_wehyven

 

 

0 Shares:
1 comment

Comments are closed.

Dit artikel is 6.818 keer gelezen