Een aanklacht aan het adres van Apple-bestuurder Tim Cook, omdat hij zijn klanten automatisch files stuurt om iOS 7 te installeren. Dit bestand is al gauw 1 gig groot en moeilijk van smartphone of tablet te verwijderen. Een klant met heimwee naar de oude iOS 6-versie gaat dus zelfs naar de rechter.  

Gedwongen

tim-cook-belooft-dat-apple-zal-blijven-innoveren-id4537960-1000x800-n

Een boze Amerikaan vindt de herziening naar iOS 7 geen vooruitgang en eist via de rechter de oude versie terug. Tablets en smartphones ontvingen automatisch een installfile met de nieuwe iOS-spruit, dat met 1 gig meer geheugen vraagt. Deze is alleen te verwijderen van het toestel als die is gejailbraked. Apple dwingt dus de consument subtiel de update te installeren.

Gemopper

Apple verwekte iOS 7 omdat deze grafisch frisser en interessanter zou zijn dan zijn voorganger. In de praktijk levert deze verbetering veel gemopper op. Zo was het voor verstuurders van Imessage-berichten een verrassing of hun boodschappen doorkwamen. Ook konden muziekliefhebbers op Itunes met de update maar moeilijk  bij hun met pijn en moeite vergaarde afspeellijsten komen.

0 Shares:
Dit artikel is 4.368 keer gelezen